USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Снігопад на Волині: дороги чистять понад 40 одиниць техніки

7 Січня 2024 12:28
На території Волині сніжить. Для забезпечення безперебійного й безпечного проїзду автошляхами державного значення вночі та вранці 7 січня задіювалась 41 одиниця спецтехніки підрядних підприємств, дорожні машини й механізми продовжують працювати.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Наразі вдається забезпечити проїзд, однак снігові опади не припиняються. Відтак щойно розчищена дорога знову вкривається шаром снігу. Роботу ускладнює вітер, який за лічені хвилини на відкритій місцевості утворює на шляхах перемети. У режимі нон-стоп комунальники прибирають сніг з проїзної частини.

Обробка протиожеледними матеріалами дорожнього покриття за таких погодних умов неефективна, тому, аби не витрачати марно бюджетні кошти, її зараз не проводять.
Синоптики попереджають, що сьогодні упродовж дня сніговій лише посилиться, зокрема у південній частині області. Негода може призвести до ускладнень руху на дорогах та необхідності їх перекриття або часткового обмеження руху для того, щоб розчистити сніг.

Водіїв та інших учасників дорожнього руху закликають не забувати про обачність на автошляхах, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, які є вздовж державних доріг області (шукайте за посиланням https://bit.ly/3VsMWmM).

Якщо є можливість – відкладіть поїздку до настання сприятливіших погодних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus