USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сьогодні розпочнеться запуск котельні на Карбишева

6 Жовтня 2008 10:14
Наразі Луцький міський голова Богдан Шиба перебуває на котельні, що розміщена по вулиці Карбишева, 2. Очевидно, сьогодні планується початок робіт по її підключенню. Про це під час брифінгу розповів голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, – повідомляє 6 жовтня репортер «Волинських Новин».  
 
Як зазначив Микола Романюк, запуск котельні на Карбишева не зірве опалювального сезону в області, хоча наразі у волинських газопроводах зменшено тиск до мінімального. Одначе якщо котельня на Карбишева лише подаватиме гарячу воду, то іншим котельням нічого не загрожує.
 
За словами губернатора, він сьогодні розмовляв із керівникам «Волиньгазу» Мирославом Коротею. Той запевнив: як тільки «Луцьктепло» розрахується за газ, ліміти для Луцька будуть збільшені. Микола Романюк пообіцяв,  що опалювальний сезон розпочнеться вчасно і без ексцесів.
За словами Луцького міського голови, наразі на Карбишева, 2 працює спецкомісія. «Я роблю все для того, аби гаряча вода була», – запевнив у телефонному коментарі пан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 11:09
Вони все обіцяють...!!!!ДЕ ТОЧНА ДАТА КОЛИ БУДЕ ВОДА???????????
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 11:41
Не зрозуміло з публікаціїї - чи буде гаряча вода і тепло. Чи тільки тепло???
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 11:42
Не зрозуміло з публікаціїї - чи буде гаряча вода і тепло. Чи тільки тепло???
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 11:56
Як він може розпочатись, коли газу НЕ-МА!
Шанувальник Показати IP 7 Жовтня 2008 12:10
Молодець Пустовіт! Таки примусив Шибу зустрітися з Кропивою і вирішити питання щодо гарячої води!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus