USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сьогодні у війні мерії з «черепашками» – двоє «полонених»

21 Травня 2009 15:29
Сьогодні працівники товариства МЖК демонтували металевий кіоск біля ринку «Північний». Про це 21 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міськради, його встановили незаконно і у ньому знову ж таки незаконно торгували алкоголем, до того ж, сурогатом. Працівники муніципальної поліції та директор ринку звернулися з проханням закрити цю торгову точку. На жаль, господаря цього кіоска знайти не вдалося. Демонтовану металоконструкцію відвезли на територію ЖКП 11. В одному з дворів на проспекті Соборності демонтували також гараж-«черепашку». Щоправда, біля будинку розташовано декілька таких металевих конструкцій та гаражів. На кожному з них комунальники зробили напис з попередженням, вказавши номер телефону ЖКП, куди можна звернутися, та датою напису. Зроблена вона була вже понад місяця тому.
На жаль, жоден з власників цих металоконструкцій так і не забрав їх з прибудинкової території. Тож на черзі наступні самовільно встановлені гаражі. До речі, вартість такого демонтажу – 620 гривень. Якщо власник забажає забрати свій гараж, йому доведеться виплатити цю суму. Крім того, додатково доведеться викласти ще 8 гривень за кожну добу перебування на території ЖКП.
Нагадаємо, що демонтаж самовільно встановлених «черепашок» розпочали сьогодні, 7 травня, із двору будинку № 26 на проспекті Соборності. Довідково:
Згідно з рішенням виконкому міської ради від 12 березня 2009 року, встановлення металевих гаражів у межах прибудинкових територій дозволено лише інвалідам 1 та 2 груп, авто яких з ручним керуванням. Проте і в такому випадку потрібно дотримуватися діючих норм та мати необхідні дозволи.
Громадянам, які не забезпечені стаціонарними гаражами, рекомендовано зберігати авто на відповідних стоянках або у гаражних кооперативах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus