USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Соколовська проігнорувала «Аверс» через ВТ?

15 Червня 2012 09:27
Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська не з’явилася на телеефір на телеканалі «Аверс», де обговорювали ситуацію із обваленим будинком на Рівненській, 109. Натомість вона завітала до студії Волинського телебачення.

Прямий ефір передачі «Прошу слова» на телеканалі «Аверс» відбувся 14 червня.

Як повідомив ведучий ефіру Володимир Горкавенко, телекомпанія запрошувала у студію Луцького міського голову Миколу Романюка. Натомість він скерував на це свою заступницю Ларису Соколовську.

Та, своєю чергою, проігнорувала запрошення «Аверсу». Мовляв, вона не встигає відвідати ефір, бо запрошена на передачу «Із перших уст» на каналі «Нова Волинь».

Як виявилось, ці ефіри у часі не співпадали. «Аверс» запрошував Соколовську на 19.00, а «Нова Волинь» – на 20.50. Ефір на «Аверсі» тривав півтори години.

Ведучий Володимир Горкавенко неодноразово звертався до чиновниці з телеекрану. Мовляв, вона все ще встигає відвідати ефір та поспілкуватися із людьми. Проте, Соколовська на «Аверс» так і не завітала.

До речі, як повідомляє сайт EasyWay, який нещодавно презентували у міськраді, теоретично можна встигнути дібратися зі студії ТРК «Аверс» до студію Волинської обласної державної телерадіокомпанії. Відстань між студіями – приблизно 4 кілометри.
Так, на автомобілі туди можна доїхати за 7-10 хвилин. Тобто теоретично на ефір Соколовська не встигла б хіба їдучи тролейбусом №5: це у неї зайняло б 24 хвилини.

Зрештою, потрапивши на ефір телеканалу «Нова Волинь», Лариса Соколовська висловлювала свої співчуття сім’ям, які потерпіли у цій трагедії, приймала дзвінки від стурбованих мешканців інших будинків у Луцьку, які теж скаржилися на аварійність своїх осель.

З приводу ж Рівненської, 109, то заступник мера повідомила, що жодної заяви від мешканців будинку з 2006 року на адресу мерії не надходило. Хоча під час ефіру на «Аверсі» жителі будівлі стверджували протилежне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Лучанин Показати IP 15 Червня 2012 09:57
І правильно зробила. Хто дивиться цей аверс? ВТ це серйозний державний канал.
Прохання!!! Показати IP 15 Червня 2012 10:10
Я живу недалеко в1д 109 будинку, часто приходиться йти б1ля Л1га-нова, чи можливо б1ля даного магазину поставити як1сь перегородки, або стр1чкою обгородити, щоб його обминали? Там п1д будинком пост1йно ходять люди, п1д самими балконами, а зв1дти плитка сипиться на голову, ще в так1й ситуац11 може 1 д1м впасти НЕ ДАЙ БОЖЕ. Над1юсь в М1ськ1й Рад1 прочитають 1 приймуть до уваги це пов1домлення. Просто не знаю, по якому телефону, куди звертатись, щоб ъх поставили.
))) Показати IP 15 Червня 2012 10:53
мда. не хватило у мёрии бабла с Величком договориться про правильный эфир :-) Аверс приятно удивил. все цирк и отмазки. Технически вполне возможно с эфира встать и уйти на полчаса раньше. если есть что людям сказать, конечно.
ЕХ юей Показати IP 15 Червня 2012 10:58
Брехуха!
Роза Показати IP 15 Червня 2012 11:07
Правильно зробила що не приїхала. Вона теж людина і в неї також є особисте життя. Ніж у позаробочий час відвідувати "сумнівні заклади розпусти". Лариса Соколовська - так тримати, а то скоро на голову залізуть горлопани.
Мімоза до Роза Показати IP 16 Червня 2012 15:45
Молодець, що гроші відроблюєш,які тебе заставляють таке писати!Невже за 1000грн., працюючи в міській раді в тебе є совість таке писати? ВОНА В ПЕРШУ ЧЕРГУ-ЗАСТУПНИК МЕРА, НЕ ЛЮДИНА, ХОЧЕ БУЬТИ ЛЮДИНОЮ ПРОСТОЮ-ЗВІЛЬНЯЙСЯ І ЖИВИ ЯК ВСІ!Каза!
ТОЧНО Показати IP 15 Червня 2012 12:08
Аверс - канал не професійних журналістів, нема чого туди ходити.
))) до ТОЧНО Показати IP 15 Червня 2012 13:04
Аверс - это канал, который в Луцке смотрят. в данном случае не приехать означало откровенно зас*ять. Харь в мэрии более чем достаточно, могли и поделить каналы. Одно хайло поехало налево, второе направо, и айда отвечать на неподстроенные вопросы. Но, видимо, слабо. зато теперь пищать что-то в иньете про личную жизнь времени много. стыдобища.
ПШИК Показати IP 15 Червня 2012 12:15
Особисте? Коли ти на держслужбі, яке може бути особисте? Паєхать мне, ілі нє паєхать на визов... Підтримую, що гнати її в шию! А тьоті РОЗІ, скажу, ну ж має бути час між оргазмами, щоб приїхати й на "АВЕРС"?!
Отто Показати IP 15 Червня 2012 12:27
А хто сказав, що вона зобов'язана прийти на Аверс??? Це її особиста справа. Аверс вже давно себе вичерпав як телеканал. І як Величко веде програми, то цирк відпочиває...
телевізійник Показати IP 15 Червня 2012 14:52
Бабуся - Соколовська на ВТ з бабусею - ведучою поговорили про те. про се. Складалось враження, що то дві бабусі сидять біля руїн того будинку і співчутливо базікають. Соколовська забула, що повністю вина за обвал будинку лежить на ній, Гарбарчуку, Романюку та Кривицькому - всі ЖКП підпорядковані їм , а саме ЖКП є балансоутримувачами багатоповерхівок і вони беруть плату за утримання будинку, в т.ч і планові огляди тезнічного стану несучих сті, підвалів, горищ...Зарплата Гарбарчука разом з надбавкою за інтенсивність становить близько 10 тис.грн в місяць. Ці 10 тис.грн. йому платаять мешканці будинків за те, щоб він разом із Соколовською гарантували бузпечне проживання та всоєчасно виявляли порушення несучих конструкцій та відсиляли мешканців.
Юрко Показати IP 15 Червня 2012 15:14
Всі місцеві телеканали однакові (все залежить не від власності каналу, а від професіоналізму журналістів). А те, що пані чиновниця проігнорувала один із них - то це їй не личить (можливо їй за це заплатили?)...
знаю Показати IP 16 Червня 2012 11:08
одні поболтали на аверсі, другі на вт, - і що? що та болтовня змінила чи додала? все йде, як і мало йти: комісія готує висновки, хтось трохи піариться, ті 8 отримують квартири, а інша публіка хай розказує, як приватизовані квартири обміняти на новенькі - старих же не хочуть. дивує наше невігластво: невже в луцьку чи ще десь стоять порожні квартири і чекають, поки щось обвалиться десь, аби відразу ж у них вселяти людей!? тисячі взагалі безквартирних, а ті отримали надурняк квартири і тут знову надурняк бери і давай їм новенькі квартири. не тинялися вони роками по чужих квартирах чи гуртожитках і не стояли десятками років у чергах... а біда вона біда, ніхто не застрахований від неї... сьогоднів одні - завтра другі...
))) до знаю Показати IP 16 Червня 2012 15:59
фонд заныканного на всякий случай жилья более чем приличный. правда, почему-то этот ресурс все никак не обнародуют :-) мэрия провтыкала валящийся дом. вот теперь пусть разбираются, куда людей девать. инаяе они взгреют их в суде на более чем приличную сумму.
СПРАВЕЛИВИЙ Показати IP 16 Червня 2012 15:15
Ви,діячі великі,пора вже вам-болтунам брехливим братись до роботи,все ви знаєте,піди,дурню покеруй тим ЖКГ престарілим,все доживає,а Соколовська має вам усім гімна з-під дупи забирати.Пропонують деякі їй пожити в тому будинку,а хто ви такі?Вона все життя пахала для людей,то що,має в буді сидіти?Вона керівник і професіонал грамотний і в свої 57 виглядає краще,ніж деякі в 30.А декого жаба давить.Ніхто не винний в цій біді,і треба не обливати брудом один одного а усім миром ПРАЦЮВАТИ чесно і для блага людей,і любити один одного,а не ненавидіти,майте БОГА в душі,і ніколи нікому не завидуйте,а самі-самі-самі і все у вас буде,а ніц не робити і хотіти хороми-це не для вас,лежні,до роботи!!!
Тетяна Показати IP 16 Червня 2012 15:40
Люди схаменіться! Ну не пишіть різних дурниць ,бо стидоба за нашу тупу націю,Ну не радійте чужому горю-це великий гріх,а допомагайте краще чим можете,а Соколовську гнати в три шиї,це велике стерво,
Cусід Показати IP 16 Червня 2012 15:41
ЗНАЮЧОМУ хочу відповісти,що люди з цього будинку отримали квартири ненадурняк,а також ,стоячи в черзі.як і багато людей у той час.І не їхня вина в тому ,що таке сталося.І не дай бог тобі опинитись на їхньому місці!
Петро Показати IP 16 Червня 2012 16:03
Цікаво,чим закінчиться це випускання пару на прямих ефірах...адже ні одному чиновнику і в голову не приходить ,що в першу чергу він,посадовець,найнятий громадою, несе пряму відповідальність за стан речей в місті...невже і на цей раз НІЧОГО НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ??
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 16 Червня 2012 19:54
Написав правду-не розмістили,лално,правда в очі коле,комусь вигідно Соколовську обгажувати,ще раз кажу-вона СУПЕР,і всім до неї ДУЖЕ далеко!
Соколовська весь Луцьк далеко не тримае до СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 18 Червня 2012 13:10
Ви не знаете 1 знати не можете, як т1 люди отримали квартири, хто там жив, 1 тим б1льше хто чим заробляв на життя 1 чи1 вони можуть бути наприклад родич1 чи друз1!!! У Ваших недалеких коментарях нав1ть не мае думки про так1 реч1. А Луцьк, це "Велике село"... Колись, мен1 один високопосадовець в ОДА сказав "Кер1вн1 посади не в1чн1 1 той хто думае, що залишиться там назавжди - помиляеться". Я особисто не знайома з пан1 Соколовською, але знаю одне - ВОНА ДЕРЖАВНИЙ СУЛУЖБОВЕЦЬ! У НЕ1 НЕМАЕ 1 НЕ МОЖЕ БУТИ ПОНЯТТЯ "Правильно зробила що не приїхала... ато на голову сядуть.", як тут деяк1 пишуть. Вона присягу приймала!!!
Микола -для знаю Показати IP 16 Червня 2012 19:59
100 правда,багато хитрунів,які все життя живуть на халяву!
Знаючий Показати IP 23 Червня 2012 21:11
Вона скотина зажралася і "Ліга" це її магазин!!!Тяжко нести покарання за свої злочини!!Нахер додому розвалюху гнати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus