USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сонячні» волиняни здобули перше місце у міжнародному конкурсі

2 Березня 2020 20:07
Представники громадської організації «Даун синдром» взяли участь у XIV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна Єднає Світ», що відбувався 29 лютого і 1 березня у Києві.

Волиняни здобули перше місце у змішаній номінації «Бальна хореографія».

«Ми – лауреати 1 премії! Піднімаємо планку, вдосконалюємося та підкорюємо все вищі вершини, – написала лучанка Світлана Плетнякова у Facebook. – Шалені емоції, оплески, сльози у глядачів та членів жюрі, зустріч та фото зі своїми кумирами, прогулянка по Київському зоопарку – такою запам’ятається ця поїздка для нас».

Читати ще: Мама «сонячного» хлопця з Волині: «Мені казали: віддай в інтернат, у нього нічого не вийде, але материнська любов творить дива»

Як розповіла керівник ГО «Даун синдром» Олена Мельник, у фестивалі брали участь звичайні люди. «Тобто наші діти, члени нашої організації змагалися на рівні зі здоровими людьми, які не мають жодних порушень. І ми дуже щасливі першому місцю. Звісно, було багато номінацій, але для нас це надзвичайний успіх. Дуже вдячні Управлінню соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради за те, що профінансували автобус».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus