USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сорос та Абрамович увійшли до списку найбагатших євреїв світу

15 Квітня 2010 15:12
Бізнес більшості найбагатших євреїв пов'язаний з Ізраїлем

Як повідомляється, перше місце в рейтингу зайняв засновник корпорації Oracle Лоуренс Еллісон, чий капітал оцінюється у $28 млрд.

Слід зазначити, що він займає шосту позицію в списку найбагатших людей планети за версією журналу Forbes.

Також до рейтингу увійшли власник TheMarker Bloomberg News Майкл Блумберг ($18 млрд і 23-й номер у Forbes), засновник і розробник Facebook Марк Цукерберг ($4 млрд), Ісак Перлмутер з Marvel ($1,6 млрд).

Якщо говорити про Росію, то її в списку представляють Роман Абрамович ($11,2 млрд) і Віктор Вексельберг ($6,4 млрд).

Крім того, до рейтингу TheMarker також увійшли австралійський забудовник Гаррі Трігубоф (номер 16 у Forbes), підприємець Джордж Сорос (номер 258 у Forbes) та інші.

Газета Haaretz при цьому констатує, що бізнес більшості найбагатших євреїв так чи інакше пов'язаний з Ізраїлем, передає Кореспондент .

Нагадаємо, що до щорічного рейтингу мільярдерів журналу Forbes, оприлюдненого 10 березня, потрапило п'ять громадян України. Найбагатшим з них визнано Ріната Ахметова (148-е місце, $ 5,2 млрд).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus