USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спірне питання: чи отримають житло сім’ї загиблих добровольців

28 Травня 2015 11:58
Волиснькі депутати проситимуть Кабмін допомогти у вирішенні житлового питання родинам загиблих волинських добровольців.

Із таким депутатським запитом до голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 28 травня, під час засідання 34 сесії виступив депутат Волинської обласної ради Борис Загрева.

«Звертаюсь до вас із приводу прийнятої Кабміном постанови щодо забезпечення житлом військових, що мають статус учасника АТО.

ЧИТАТИ ЩЕ: 120 ВОЛИНСЬКИХ БІЙЦІВ НЕВДОВЗІ ОТРИМАЮТЬ ПОСВІДЧЕННЯ УЧАСНИКА АТО

На сайті Кабміну відсутня постанова, яка регулює виділення та використання цих коштів. Мова йдеться про учасників, які відносяться до тих військовослужбовців, які несуть службу в ЗСУ, СБУ та інших військових формуваннях.

Але, будьте ласкаві, зробіть так, аби не трапилась прикрість, що добровольці, які з перших днів пішли до добровольчих загонів захищати цілісність України, та члени сімей їх загиблих, залишилися осторонь. Тому прошу написати звернення до Кабміну, аби врегулювати наболіле питання щодо допомоги бійцям добровольчих загонів», - зазначив він.

Вислухавши колегу, обранці громади таку ініціативу у більшості підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
так от Показати IP 28 Травня 2015 13:32
А живих тих "добровольців" всіх перевірити треба! Багато хто пішов щоб уникнути відповідальності, хтось переховатись, хтось щоб в ЗСУ не демобілізували... вистачає "розумників", перевіряти всіх треба!!! Ну а тим хто без "хвостів" - шана і повага!!!
Оля Показати IP 28 Травня 2015 15:51
Багато хто з них і пішов воювати заради пільг і житла. Їх всіх потрібно перевіряти,Серед них будуть такі,які із забезпечених родин і мають житло ,але переоформили на інших-це буде повний хаос. За життя ми не купимо квартиру, а вони хочуть все задарма.Це трохи забагато.Це не героїзм виходить, а вимагання від нас платників податків.Ми платимо податки і живемо за копійки, а їм дай все і зразу.А якби без пільг і зарплати ,бігли б вони захищати Україну чи ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus