USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Співаємо на перемогу UA»: лучан кличуть на благодійне дійство з KISHE та Наталією Лосєвою

20 Вересня 2022 15:10
Лучан запрошують на Благодійну музичну зустріч «Співаємо на перемогу UA» з відомим українським артистом KISHE та співачкою Наталією Лосєвою.

Затишне дійство відбудеться у четвер, 22 вересня, в актовій залі Волинського національного університету імені Лесі Українки (вул. Винниченка, 30), початок о 16:00.

«Молода талановита співачка з Луцька, яка не лишить нікого байдужим до своєї творчості, бо 100% підкорить ваше серце. Чуттєва та натхнення лірика, унікальний голос та фортепіано Наталії Лосєвої – і неймовірну атмосферу вечора гарантовано... Особливий гість заходу – співак KISHE, виконавець відомих хітів «Цю ніч» та «Один день», – повідомляють організатори.

Вхід безкоштовний, проте донати на ЗСУ завжди вітаються. Бо наша підтримка – це спільна перемога. Приходьте послухати, поспівати та поспілкуватись. Буде українською про українське. Буде надихаюче!» – повідомляють організатори.

До слова, організовують благодійний захід Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Луцький міський молодіжний центр та Волинський національний університет імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гурман Показати IP 16 Вересня 2022 12:56
Прикольна мала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus