USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Спонсори «Континіум-Волинь-Університет» зменшили фінансування

26 Вересня 2013 13:33
12 гравців, які виступили у чемпіонаті 2012—2013 років на меншій зарплаті, покинули клуб «Континіум-Волинь-Університет», інформує Волинь-нова.

«Нам їх не не було як втримати. Тим більше, що вони не перебували на контракті. І волейболістки пішли. З минулорічного основного складу залишилися тільки Юлія Молодцова, Ганна Степанюк і Ганна Галицька. Пішли з команди Світлана Оболонська, Олена Лозюк, Тетяна Поліщук, Алла Політанська, Ганна Довгополюк, капітан Інна Молодцова, Оксана Підгурська, Олена Туркула, Ольга Андрусенко, Анастасія Нікітенко, Марина Кучко, Юлія Біньковська, а також 4 гравці з ВК «Континіум–Волинь-2», - розповідає головний тренер Клубу Богуслав Галицький.
З його слів, усе трапилося через те, що у червні спонсори клубу повідомили, що у значно меншому обсязі, ніж минулого сезону, фінансуватимуть спортсменів.
Нагадаємо, що головний спонсор клубу «Континіум-Волинь-Університет» - група компаній «Континіум».
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК ЗУСТРІНЕ СУПЕРЛІГУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Болєльщік Показати IP 26 Вересня 2013 14:31
А шо вибори пройшли і у спосорів гроші закінчились. Нічого, перед новими виборами, Галицький знову позуватиме перед телеекранами та вихвалятиме свої спонсорів! А спортивні досягнення це так собі...
горе БолєльщікУ до Болєльщік Показати IP 26 Вересня 2013 16:12
А до чого тут Галицький? Він тренує!!! Гроші є - тренує краще, нема - як вийде! Але він показав і доказав, що тренувати вміє!!!
горе горю Показати IP 26 Вересня 2013 17:20
Платять - позує, не платять - тільки тренує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus