USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортмайданчики фінансуватимуть за будь-яких умов. ВІДЕО

28 Серпня 2008 08:55
У Луцьку за ініціативи фракції БЮТ у міській раді та за підтримки Луцького голови Богдана Шиби відкрили перший сучасний спортмайданчик у дворі за адресою Київському майдані, 1. На урочистості був присутній один з лідерів БЮТ Микола Томенко, – повідомляє 28 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Новий спортивний майданчик є універсальним, що особливо схвалив Микола Томенко: «Я категорично проти, щоб будувати лише футбольні майданчики. Ми не такі багаті, щоб окремо розвивати лише по одному виду спорту». Однак нардеп зазначив, що недостатньо лише «кинути м’яч», потрібно ще й провести певні заохочувальні роботи, зініціювати роботу студентів-волонтерів, що організовуватимуть дозвілля у подвір’ях.
 
Як розповів голова постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту і туризму Луцької міськради Сергій Григоренко, за найближчі два роки планується побудувати 39 спортивних та дитячих майданчиків. Луцький міський голова Богдан Шиба підкреслив той факт, що не реконструюватимуть старі, а лише організовуватимуть нові. «Скупий платить двічі», – нагадав народну мудрість міський керманич.
 
Також пан Шиба підкреслив, що на подібні майданчики фінансування знайдуть завжди, навіть не зважаючи на те, що це буде досить важко для міського бюджету. Як і цього разу, до таких ініціатив залучатимуть приватних підприємців. У спортмайданчик на Київському свій вагомий внесок зробив підприємець Роман Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Claus Показати IP 21 Вересня 2008 22:33
Потрібно зауважити, що увагу потрібно приділяти не тільки вищим урядовим особам, а й тим простим робітникам чиїми руками ці майданчики будуються!!! Хотілось побачити ВІДЕО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus