USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Спортивне життя триває»: на луцькому пляжі – волейбольний турнір. Фото

9 Липня 2023 19:53
В обласному центрі Волині відбувся відкритий чемпіонат Луцької громади із пляжного волейболу серед ветеранів (40+). На піщаному майданчику Центрального парку культури і відпочинку зійшлися сім пар гравців.

Організувала змагання Федерація волейболу міста Луцька, а підтримку надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Спершу команди, які поділили на дві групи, зіграли за системою «кожен із кожним». Тоді дві найкращі пари із кожної групи розігрували комплекти нагород у стикових матчах. Поєдинки за медалі виявилися вкрай напруженими, а відтак учасники зіграли по три партії.
Бронзу в підсумку вибороли Ігор Рясик та Олександр Луканін. Пара дівчат у складі Анни Сорочук та Тетяни Дем’янської здобула срібні медалі. А переможцями стали Петро Овчар та Павло Мартинюк. Учасники відзначили певний символізм, адже здобули перше місце саме напередодні Дня апостолів Петра й Павла, який святкуватимуть 12 липня.
Спортсмен Ігор Рясик розповів: у волейбол грає давно, однак у пляжному останнім часом вправлявся рідко. Такі змагання, на його переконання, додають позитивних емоцій та показують, що спортивне життя в Луцьку триває. А переможець турніру Петро Овчар, своєю чергою, відзначив військових, завдяки яким є можливість грати у волейбол.
Подивитися на спортивні баталії прийшло чимало містян, деякі навіть активно підказували гравцям. Організатори відзначили призом глядацьких симпатій волейболіста Андрія Іванова. По завершенню змагань спортсмени отримали нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Як наголосив голова Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний, сезон пляжного волейболу зараз у розпалі. У місті проводили дитячий турнір, а нещодавно за підтримки Фонду Ігоря Палиці та департаменту молоді та спорту Луцькради організували чоловічі й жіночі змагання. А невдовзі в обласному центрі стартує відкритий чемпіонат із пляжного волейболу.

«Волейбол у Луцькій громаді розвивається на найвищому рівні, і ми далі будемо його розвивати. Маємо велику підтримку від департаменту молоді та спорту Луцької міської ради. До кожних змагань також долучаються благодійники – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», – зауважив очільник Федерації.
Він додав, що чимало людей, серед яких і діти, і дорослі, останнім часом почали долучатися до спорту й активно беруть участь у різних змаганнях.

«Організувавши на міському пляжі волейбольний турнір, ми показуємо, що спортивне життя в Луцьку триває», – підсумував Дмитро Піддубний.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus