USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Спортивні майданчики Луцька утримуватиме ЖКГ?

27 Квітня 2009 14:41
Сьогодні, 27 квітня, відбулося засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики молоді, спорту та туризму. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Під час засідання затвердили Положення про департамент молодіжної політики і спорту та його структурні підрозділи. За словами очільника постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергія Григоренка, у Положенні затвердження потребують два питання.
«По-перше, відтепер департамент працюватиме згідно з міжнародними стандартами. А по-друге – департамент розроблятиме нормативні документи та проекти. Мета та завдання – залишаються незмінними», – зазначив пан Григоренко.
Також прозвучала інформація, що цьогоріч на будівництво майданчиків у місті не має коштів. А утримувати ті, котрі вже функціонують, секретар Луцькради Анатолія Бірюков запропонував доручити ЖКГ. Як він переконаний, це підприємство чи не найбагатше у місті, тому підкрасити спортивні споруди раз у рік та тримати там порядок їм буде не важко.
Окрім того, депутат Луцькради Олександр Івлев нагадав членам комісії доручення директора департаменту молодіжної політики та спорту Володимира Пащенка. «Пан Пащенко запропонував, щоб на дошках оголошень у кожній школі висіли списки з різноманітними спортивними секціями та де і коли ним можна займатися», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Квітня 2009 16:29
тоді буде справжній пі...єєєєєєєєєєєєєц
Анонім Показати IP 28 Квітня 2009 09:15
Не має коштів на нові, то на місці майданчиків збудуйте торгові комплекси, як це робиться на 33 кв біля Альфа-казино. Досвід маєте: був майданчик були проблеми, не має майданчика - не має проблем...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus