USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Справа Джуліані: ФБР провело обшуки в ексадвоката Трампа

28 Квітня 2021 23:20
Федеральне бюро розслідувань США провело обшук у помешканні колишнього адвоката Дональда Трампа і ексмера Нью-Йорка Руді Джуліані. Слідчі вилучили його особисті електронні пристрої.

Про це повідомляють американські ЗМІ, передає ТСН.

Проти Джуліані зараз відкрита справа за порушення законів про лобізм – йдеться про зв’язки колишнього юриста Трампа з деякими українськими посадовцями. Головним чином американських прокурорів цікавить, хто і як в Україні допомагав Джуліані шукати компромат на політичних опонентів Трампа під час останньої президентської кампанії, насамперед проти чинного президента Джо Байдена.
Як ми писали, у лютому стало відомо, щоРуді Джуліані в 2019 році домагався від представників Офісу президента України перевірки Хантера Байдена – сина тодішнього кандидата, а нині президентаДжо Байдена. Цей дзвінок Джуліані став початком тиску Трампа на Україну, що призвело до першої спроби його імпічменту.

У 2019 році адвокат експрезидента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що у нього є компромат на сім’ю Джо Байдена.

Раніше Дональд Трамп розповів, чому доручив своєму особистому адвокату працювати над політикою щодо України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus