USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Справа «Ндойє проти «Волині» дійшла до Лозанни

12 Грудня 2012 13:50
Спортивний арбітражний суд, який розташований в швейцарській Лозанні, розгляне справу «Ндойє проти «Волині». Юристи клубу вже готують відповідні документи.

Про це виданню iSport.ua розповів юрист луцької команди Олег Пантій.

Нагадаємо, приблизно місяць тому ФІФА зобов'язала луцьку «Волинь» сплатити екс-голкіперу команди Іссі Ндойє 618 тисяч євро компенсації за невиконання умов контракту та 230 тисяч доларів США зарплатного боргу.

«В клуб надійшла тільки частина рішення ФІФА, де йдеться про покарання, а з аргументацією ми не знайомі, тому направили запит до ФІФА з проханням вислати нам повне рішення суду. Повної інформацією не володіємо, хоча певні нюанси справи можу озвучити», - розказав Олег Пантій.

«По-перше, ми дуже здивовані такому рішенню і не розуміємо, в чому саме завинили перед футболістом. Так, протягом двадцяти днів, зазначених у регламенті, чекаємо відповіді від організації. По-друге, абсолютно не згодні з рішенням і будемо подавати позов в Лозанський апеляційний суд. Які шанси на те, що в Лозанні суд стане на наш бік? Такі випадки були, хоча і не дуже часто, зробимо все, що в силах, щоб справедливість була на нашому боці», - зауважив юрист.

У цій справі варто згадати кілька важливих речей. У команду Ндойе приводив Віталій Кварцяний, який займав посаду не тільки головного тренера, але й віце-президента, тому мав юридичний вплив в клубі.

Коли ж влітку 2011 року сенегалець просто зник, не приїхавши на літні збори команди, тодішній наставник «Волині» заявив, що шукати його в Сенегалі не збирається: «Ми подали документи на його міжнародну дискваліфікацію. Про це був попереджений і він сам, і його агенти. Ісса вимагав якісь підйомні, а ми відмовили. Адже він п'ять разів пропустив збори, що є грубим порушенням дисципліни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus