USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спритники дали львів’янину замість 2,5 тис. грн сувенірні банкноти

3 Жовтня 2017 13:53
Правоохоонці викрили зловмисників, які на території пансіонату «Шацькі озера» ошукали на 2,5 тис. грн. жителя Львівської області.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Так, у серпні цього року в кімнаті будинку на території пансіонату «Шацькі озера», що в урочищі «Гушово», двоє зловмисників під приводом обміну готівки заволоділи коштами 23-річного мешканця Львівської області. Спритники обміняли чоловікові 2,5 тис. грн. сувенірними банкнотами номіналом у 500 грн. Працівники поліції встановили особи шахраїв. Ними виявилися 29-річний та раніше судимий 31-річний жителі сусідньої Рівненської області. Викрадене правоохоронці вилучили. Зловмисників затримали.

Слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 190 ( шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus