USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

США мають докази навмисних ударів РФ по мирних районах України

22 Березня 2022 21:29
Сполучені Штати Америки знайшли чіткі докази, що російські військові навмисно обстрілювали громадянську інфраструктуру України.

Про це пише Кореспондент з посиланням на CNN.

Наголошується, що такі дії агресора розцінюються як воєнний злочин.

За словами високопоставленого представника американського оборонного відомства, Білий дім сприяє наданню доказів для розслідувань проти Росії щодо її військових злочинів.

«Адміністрація допомагатиме надавати докази численним розслідуванням, які ведуться, але ми бачимо чіткі докази того, що вони скоюють військові злочини через ці невиборчі та навмисні атаки на цивільні об’єкти та населення України», – заявив чиновник.

Як повідомляли, російські війська спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. Раніше окупанти навмисне завдали артилерійського удару по пологовому будинку в Маріуполі та знищили дитячу лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus