USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

США посилює санкції проти РФ

6 Вересня 2016 23:10
Влада США розширює список компаній і організацій, що підпадають під американські санкції, які були введені через війну на сході України.

Про це свідчить повідомлення профільного підрозділу Мінторгу США, призначене для публікації в урядовому віснику Federal Register і вже розміщене у вівторок для ознайомлення на сайті видання, - передає ТАСС.

Згідно з ним, Бюро промисловості та безпеки Мінторгу США вирішило включити у власні санкційні списки 81 компанію і організацію під 86 найменуваннями. 75 з них відносяться до Росії, сім - до Криму, по два - до Гонконгу та Індії.

В основному новий чорний список Мінторгу дублює такий же перелік Мінфіну США,оприлюднений 1 вересня. Але є і відмінності. Так, в новому оголошенні вказується, що обмеження по лінії торгівельного відомства будуть поширюватися на наступні 11 компаній, про які фінансово відомство не згадувало: "Ангстрем-М", "Джіован" (Giovan Ltd), "Ангстрем", "Ангстрем-Т", ВАТ "ВО Радіоекспорт", Пермська науково-виробнича приладобудівна компанія (ПНППК), АТ "Мікрон", АТ НПФ "Мікран", НПК "Гранат", "Текнопол компані" і "Текнопол лімітед".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 7 Вересня 2016 01:22
Ну зрозуміло, компаніям, які хоч в чомусь можуть бути конкурентами США чи Європі на ринок зась - стандартна процедура. Я от одного не зрозумів, а Гонконг та Індію Росія теж вже анексувала? Що виробляють, а!
Андрей Воронов Показати IP 7 Вересня 2016 01:38
Вот меня последнее время терзает вопрос: Мы живем на Украине, почему на новостных сайтах публикуются новости о других государствах, события в которых не имеют прямого отношения к Украине. Или все идет по принципу: «Забить мозг читателя/зрителя чужими проблемами, дабы он не обращал внимания на свои»?
цукен Показати IP 7 Вересня 2016 02:19
Поэтому сша сняли часть ограничений с роскосмоса...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus