USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Стан охорони праці у ТзОВ «Городище» Луцького району недостатній

5 Березня 2009 16:48
У ході комплексної перевірки стану охорони праці у ТзОВ «Городище» Луцького району, проведеної посадовими особами Держгірпромнагляду по Волинській області, перевірено 12 видів робіт та об’єктів підвищеної небезпеки. Видано в установленому порядку обов’язкові для виконання 2 приписи щодо усунення виявлених порушень законів та інших нормативних актів про охорону праці. До адміністративної відповідальності притягнуто 3 посадові особи, – 5 березня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту Держгірпромнагляду, комісія з комплексної перевірки доручила директору ТзОВ «Городище» забезпечити працівників господарства нормативною документацією з питань охорони праці. Рекомендовано переглянути інструкції з питань охорони праці для працівників товариства, розробити та затвердити перелік робіт підвищеної небезпеки. Доручено встановити газосигналізатори в паливні товариства та укласти договір зі спеціалізованою організацією на обслуговування та ремонт газового обладнання.
Керівництву ТзОВ «Городище» видано акт комплексної перевірки, де рекомендовано усунути виявлені порушення законодавчих та нормативних документів з охорони праці та розробити заходи, спрямовані на їхнє усунення.
«Інтерес до стану виробничої безпеки перевіреного товариства має вагомі підстави. У товаристві працівники виконують роботи підвищеної небезпеки: електрозварювальні та газополум’яні роботи, роботи в діючих електроустановках, вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин та механізмів, управління тракторами та самохідним технологічним транспортом, роботи по зберіганню, траспортуванню та застосуванню агрохімікатів, гербіцидів та пестицидів, експлуатуються верстати по обробці деревини та металів. У разі порушення вимог безпеки, виконання таких робіт створює загрозу життю та здоров’ю працюючих», – прокоментував ситуацію головний державний інспектор відділу організації державного нагляду та обліку травматизму Павло Романчук.
Довідково:
У ході перевірки виявлено порушення нормативно-правових документів із питань охорони праці. Працівники товариства не в повній мірі забезпечені нормативною документацією з питань охорони праці. Не переглянуто інструкції з охорони праці для працюючих. Не проведено чергове навчання та перевірку знань із питань охорони праці працівникам, які виконують роботи з підвищеною небезпекою. Відсутній договір на технічне обслуговування та ремонт газового обладнання. В паливній відсутній газоаналізатор. Керівники структурних підрозділів не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Виявлено порушення стану пожежної безпеки. Не виконано вогнетривку обробку дерев’яних конструкцій складів, піднавісу реммайстерні. Не проведено випробування електропроводки на опір ізоляції. Керівник, посадові особи, відповідальні за протипожежний стан по дільницях господарства, не пройшли навчання з пожежної безпеки і не отримали відповідні посвідчення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus