USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Староста «царського села» під Луцьком очолив Раду сільських голів при відомстві Тимошенко

3 Липня 2009 11:53
Головою Ради сільських і селищних голів при Кабміні став Липинський сільський голова Богдан Гусак. Про це 3 липня повідомляють «Волинські Новини».

За повідомленням управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ, під час брифінгу Станично-Луганський селищний голова (Луганська область) Юрій Орєшкін розповів, що на сьогоднішньому засіданні обрано керівний склад Ради. Так, головою Ради обрано Липинського селищного голову (Волинська область) Богдана Гусака, а також призначено трьох заступників голови та секретаря.

На першому засіданні Рада сільських і селищних голів при Кабміні затвердила звернення до Президента із проханням негайно підписати прийняті парламентом зміни до Бюджетного Кодексу, – зазначив Добротвірський селищний голова (Львівська область) Василь Абоімов.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus