USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд виніс вирок водієві, який влетів в автобус «Кромберга» під Луцьком

17 Березня 2016 11:52
Луцький міськрайонний суд визнав винним 32-річного жителя Маневицького району, який торік на автодорозі поблизу села Боратин під Луцьком на автомобілі «Reault Kangoo» врізався в автобус з пасажирами. Його покарали штрафом майже в 6 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, ДТП трапилися торік у грудні на автодорозі поблизу села Боратин Луцького району. Автомобіль «Reault Kangoo» на швидкості влетіло в автобус «Renault Bus» з працівниками заводу «Кромберг енд Шуберт». Внаслідок пригоди постраждали троє пасажирів автобуса.

За кермом Reault Kangoo» був 32-річний мешканець одного із сіл Маневицького району. Він виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автобусом «Renault Bus», під керуванням 42-річного жителя сусідньої Рівненської області.

Внаслідок автопригоди водій легковика та троє пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження. Винуватця ДТП та одного пасажира автобуса госпіталізували.

Тоді за фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Луцький міськрайонний суд визнав 32-річного жителя Маневицького району винним у вчиненні правопорушення та призначив йому покарання - штраф у розмірі 350 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5 тисяч 950 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus