USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» без шансів поступився вдома БК «Тернопіль – ТНЕУ». Фото

23 Лютого 2019 23:41
Перемігши лише в останній чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився лідеру другої групи Вищої ліги чемпіонату України у першому домашньому матчі спарки – 68:91.

Матч відбувся 23 лютого в ОДЮСШ.

На минулих вихідних «Старий Луцьк» двічі обіграв дніпровський «Інваспорт-ДОС». В першому матчі підопічні Володимира Журжія мінімально програли першу чверть, однак далі лідерство протягом всього матчу утримували лучани, які в підсумку перемогли з рахунком 70:54. У другій грі перемога була ще більш переконливішою (101:70), а тренерський штаб дав шанс молоді, яка має не так багато ігрового часу.

За годину до сьогоднішнього матчу Інформаційному агентству Волинські Новини, що до «Старого Луцька» перейшов лучанин Максим Дейна, який раніше виступав за «Черкаські Мавпи-2». Незважаючи на інформацію, що у сьогоднішньому матчі може не зіграти один з лідерів лучан Дмитро Швагринський, він все ж вийшов на майданчик.
Рахунок у зустріч відкрили гості – «трьоху» закинув Співак, який поклав початок відриву своєї команди від лучан. Лучани почали скорочувати відставання, зокрема перестрілка відбулася між Глушком та снайперів команди з Тернополя: спочатку Петро поцілив з-за дуги, гості відповіли двома, Глушко знову закинув «трьоху», однак гості відповіли тим же. Після цього тернополяни знову почали нарощувати перевагу, підсумковий рахунок першої чверті - 17:29.
За три хвилини другої десятихвилинки гості ще більше розвинули свою перевагу, лише дебютант Дейна трішки розмочив рахунок «трьохою», також відзначимо два дальніх підряд від Коцька та Федчука. Однак дальні від лучан не дуже допомогли їм наблизитися до Тернополя, і на велику перерву команди пішли з комфортною для гостей перевагою – 34:52.
Вийшовши на майданчик після перерви, лучани показали, що не здаються, закинувши сім очок на стартових хвилинах чверті, зокрема «трьоху» закинув Глушко. Однак гості оговталися від тиску на початку десятихвилинки і в підсумку перед останньою чвертю мала перевагу в 28 очок – 48:76.

Лише в фінальній чверті лучани зуміли перемогти – не обійшлося тут без двох дальніх від Бедлінського та «трьох» від Федчука і Прозапаса – 20:15. Однак підсумковий рахунок зустрічі був зовсім не на користь лучан – 68:91.
Найрезультативнішим гравцем у лучан став Петро Глушко, в активі якого 15 очок.

Наступний матч спарки відбудеться завтра об 11.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Лютого 2019 10:45
Заголовок класний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus