USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» у другій грі розгромив дніпровський «Інваспорт». Фото

17 Лютого 2019 14:48
У другій грі спарки баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» з розгромним рахунком переміг дніпровський «Інваспорт-ДОС» – 101:70.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 17 лютого.

Вчора, незважаючи на мінімально програну першу чверть, лучани впевнено перемогли дніпровців з рахунком 70:54, тож сьогодні прагнули повторити звитягу.

Перші очки у грі завдяки дальньому кидку заробили гості, однак потім обидві команди не могли поцілити у кошик протягом чотирьох хвилин. Лише Литвиненко «трьохою» зняв чари з кільця гостей, після цього господарі закинули ще дев’ять очок. Тренер дніпровців Станіслав Каковкін вимушений був брати тайм-аут, однак це не дуже допомогло його команді, адже лучани продовжували набирати очки. Відзначимо два ендвани від Глушка, три від Коцька та базер від Мельничука, який встановив фінальний рахунок чверті 24:10.
Друга чверть як розпочалася, так і закінчилася вдалими трьохочоквими кидками від гравців «Старого Луцька» - у першому випадку забив Хомич, а на останніх секундах з-за дуги поцілив капітан лучан Едуард Федчук. Відзначимо, що вже з другої десятихвилинки тренер господарів Володимир Журжій почав випускати молодь. В підсумку на велику перерву команди пішли з двозначною перевагою лучан – 42:21.
Після перерви на майданчик зарядженішими вийшли лучани, які буквально закидали гостей трьохами – почергово здалеку влучали Коцько, Глушко і Литвиненко. Натомість дніпровці відповіли лише двома очками, тож перевага лучан була вже більшою, аніж в два рази. Відзначимо у цій чверті вдалу гру Іллі Бедлінського, який двічі попав здалеку, а також молодого вихованця «Старого Луцька» Богдана Гловацького, який навіть відзначився ендваном, також три закинув Прозапас. Перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 79:43.
У четвертій десятихвилинці тренерський штаб вирішив дати шанс гравцям, які не так часто виходять на поле, однак хлопці не зіпсували каші і довели матч до логічного завершення з рахунком 101:70 на свою користь.
Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько, в активі якого 16 очок, однак варто відзначити й молодого Богдана Гловацького, який закинув 11 очок та зробив 7 підбирань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 18 Лютого 2019 21:03
iPhone(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus