USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Старий Луцьк» не зумів переламати гру, поступившись одеській «БІПІ»

19 Грудня 2022 14:12
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» поступився одеській «БІПІ», не зумівши переламати перебіг матчу в четвертій десятихвилинці – 64:76.

Лише через дві з половиною хвилини після старту матчу Малиновський відкрив рахунок, вивівши «БІПУ» вперед. Поступово за половину чверті одесити відірвалися на +6. Прозапас влучанням здалеку скоротив до -3. Але «БІПА» знову наростила перевагу. Загалом перша чверть була малорезультативною, у ній перемогли одесити з рахунком 12:20.

На початку другої чверті лучани покращили результативність – з-за дуги влучали Рудаков та Коцько, а Коровяков забив ендван. Проте й одесити не збавляли свої атаки, регулярно закидаючи у кільце «Старого Луцька», тож їхня перевага трималася. Але далі лучани знову просіли, дозволивши одеситам піти на перерву за солідної переваги – 29:45.

Лучани ніби не вийшли з роздягальні після перерви, дозволивши «БІПІ» зробити ривок 8:0. Тож Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут. Після цього гра у чверті вирівнялася, але загалом на результат матчу це не вплинуло. На останню десятихвилинку команди виходили за рахунку 47:64 на користь «БІПИ».

Четверта чверть почалася з ривка в +7 від «Старого Луцька», тож одесити швидко взяли тайм-аут, адже їхня перевага складала лише 10 очок. За половину чверті одесити закинули лише два очки, а лучани скоротили відставання до -8. Проте на більше «Старий Луцьк» не спромігся. «БІПА» святкувала перемогу 64:76.

Найрезультативнішим у складі лучан став Олег Рудаков, який оформив дабл-дабл – 19 очок, 15 підбирань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus