USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» перервав програшну серію, перемігши «Політехніку-Галичину»

30 Березня 2023 18:26
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» нарешті зумів перервати програшну серію, перемігши львівську «Політехніку-Галичину» – 76:87.

Львів‘янин Бережний закинув перші очки у матчі, Крамар та Федчук додали трьохочкові. Загалом же «політехи» пішли у відрив на старті зустрічі 8:2. Чверть ще не встигла добігти екватора, а львів‘яни вже перемагали 15:6, зокрема посприяв цьому активний Бережний, якому лучани не могли знайти протидію. Після тайм-ауту «Старий Луцьк» вирівняв гру та скоротив відставання до -2. Перша чверть закінчилася з рахунком 23:20 на користь «Політехніки».

Читати ще: «Старий Луцьк» не зумів обіграти столичний «Київ-Баскет»

Прозапас закинув з-за дуги та встановив рівні цифри на табло на початку другої чверті. Львів‘яни швидко накидали на +6, але Коровяков, Алтухов та Коцько влучними кидками зуміли вивести лучан вперед в середині чверті – 29:30. Невдовзі +6 було вже у «Старого Луцька», однак лучани знову розгубили перевагу перед великою перервою – 40:41.

У третій чверті завдяки хорошим діям капітана Коцька та п’яти очкам поспіль Прозапаса «Старий Луцьк» зумів забезпечити собі десятиочкову перевагу перед останньою десятихвилинкою – 53:63.

Читати ще: Перемагали три чверті: «Старий Луцьк» втратив перемогу над одеською «БІПою»

На початку четвертої чверті «політехам» вдалося здійснити ривок, але впевнена гра лучан в останні хвилини дозволила нарешті перервати програшну серію та святкувати перемогу над «Політехнікою-Галичиною» – 76:87.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став капітан Володимир Коцько – 18 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прикмета Показати IP 30 Березня 2023 19:27
Однозначно, шо в цуманському лісі здох кенгуру !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus