USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Старий Луцьк» на останніх хвилинах вирвав перемогу у «Політехніки-Галичини»

7 Жовтня 2023 14:55
Протягом матчу між БК «Старий Луцьк-Університет» та львівською «Політехнікою-Галичиною» перевага по кілька разів переходила від однієї команди до іншої. Але останні хвилини краще провели лучани та зуміли реабілітуватися за вчорашню поразку від БК «Рівне», перемігши львів’ян з рахунком 73:78.

Рахунок у матчі з лінії штрафних відкрив луцький легіонер Томас, згодом він знову реалізував два кидки з лінії. Відзначимо також кілька хороших підбирань від американця під своїм та чужим кільцем. Гра на перших хвилинах була рівною та з великою кількістю втрат, про що свідчив рахунок – 4:4. Потроху «політехи» почали відриватися, а лучани за половину чверті ніяк не могли забити з гри. Лише Коровяков, який зʼявився на майданчику, змінив цю ситуацію, влучивши з периметру. Той же Коровяков влучив «трьоху» з сиреною, але першу чверть забрала «Політехніка-Галичина» – 16:15.

Два бали від Мусієнка та трьохочковий Марківа дозволили лучанам вийти вперед на +4, а львівʼяни змушені були брати тайм-аут на початку другої чверті. На відміну від вчорашньої гри у цьому матчі в «Старого Луцька» був значно кращий відсоток влучань з периметру, зокрема закинув Бедлінський, зробивши +5. Але після ще одного тайм-ауту «політехи» зробили рахунок рівним. Вдалий відрізок Ходова, коли вже львівʼяни були попереду на +4, змусив брати тайм-аут Володимира Журжія. Відзначимо Прозапаса, який тричі влучив з-за дуги та дозволив «Старому Луцьк» піти лідером на велику перерву – 36:37.

На початку третьої чверті непогано діяв Томас, який забив 5 очок та зробив класний блокшот. «Старий Луцьк» вперше у матчі відірвався на +6. Класна взаємодія Томаса та Мусієнка до середини десятихвилинки дозволила лучанам наростити перевагу на +9 (42:51) – «політехи» взяли тайм-аут. Певний період лучани мали 12 очок переваги, але львів’яни скористалися низкою втрат у нападі від гравців «Старого Луцька» та скоротили відставання до -4 – 53:57.

На старті четвертої чверті лучани збільшили свій відрив до +7, але суперники залишалися у грі. До того ж Стейсі Томас отримав пʼятий фол, послабивши захист лучан. Після цього львівʼяни не лише скоротили рахунок, а й вийшли вперед за 4 хвилини до сирени – 65:64. «Політехи» поступово наростили перевагу до +7, однак Прозапас двома дальніми влучаннями скоротив відставання до -1 – 73:72. За 25 секунд до сирени Мусієнко додав у кільце після невлучного дальнього Марківа – 73:74. Володіння було у львівʼян, але вони не влучили, і мʼяч перейшов до лучан. «Політехи» почали фолити – Коровяков двічі ставав на лінію штрафних, але реалізував 2 з 4, тож за 9 секунд до сирени «Старий Луцьк» був попереду – 73:76. Після тайм-ауту «політехи» не забили трьохочковий та сфолили на Марківу, який забив 2 з 2, тож «Старий Луцьк» святкував перемогу – 73:78.

Олександр Прозапас став найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» - 25 очок. Завтра лучани зіграють заключний матч баблу в Івано-Франківську з місцевим «Прикарпаттям-Говерлою».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 7 Жовтня 2023 15:16
Шось у лісі здохло ! Напевно, шо слон в Колківському лісництві !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus