USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дива не сталося: «Старий Луцьк» не зумів здобути першу домашню перемогу в матчі з «Політехнікою-Галичиною». Фоторепортаж

30 Січня 2023 09:10
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» після двох важких попередніх ігор не зумів створити диво у матчі з львівською «Політехнікою-Галичиною», поступившись 55:82. Щоправда в першій половині лучани мали доволі непоганий вигляд та, здавалося, могли поборотися за перемогу.

Рахунок у матчі відкрив капітан лучан Володимир Коцько, за ним одразу ж «трьоху» влучив Євген Коровяков. Цю десятихвилинку сміливо можна назвати іменем Коровякова-молодшого, адже далі він знову забив два трьохочкових та реалізував три штрафні за фол під час дальньої спроби. Коли рахунок став 15:4 на користь лучан, Ярослав Зубрицький взяв тайм-аут, що дозволило трішки вирівняти гру. Але лучани все одно виграли першу чверть з комфортним рахунком – 21:10.
Гра почала загострюватися у другій чверті. «Політехи» здійснили ривок 9:2 на початку, і тепер вже Володимир Журжій взяв тайм-аут. Після цього лучани знову наростили перевагу до +7, у цей відрізок вдало діяв Рудаков, який як забивав, так і забирав підбори. Але після чергового тайм-ауту львів’яни взяли своє слово: Горобченко за хвилину до кінця чверті ефектною «трьохою» зрівняв рахунок – 33:33. Однак ендван Прозапаса і «трьоха» Рудакова в останню хвилину дозволили лучанам піти на перерву за шестиочкової переваги - 39:33.
По перерві Федчук одразу ж забив здалеку в кільце колишньої команди, розпочавши ривок 8:2, який дозволив «політехам» зрівняти рахунок. Невдовзі Кич вивів львів‘ян вперед. Коли знову забив Федчук, лучани взяли тайм-аут, аби не дозволити Львову піти у відрив. Але після цієї чверті вже «політехи» мали шість очок переваги - 48:54.
На початку фінальної десятихвилинки «Політехніка» знову здійснила ривок 7:0, а на середину чверті їхня перевага сягала 21 очко. Володимир Журжій зрозумів, що гру завершено, давши пограти молоді. Тож дива не сталося, фінальний рахунок зустрічі 55:82 на користь «Політехніки-Галичини».
Найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков, забивши 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus