USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» поступився «БІПі». Доля путівки у фінал вирішиться у Луцьку

13 Травня 2021 16:24
«Старий Луцьк – Університет» поступився одеській «БІПі» в четвертій півфінальній грі (83:53), дозволивши зрівняти рахунок у серії – 2:2. Відтак доля путівки у фінал вирішиться у Луцьку в п’ятій грі.

Нагадаємо, вчора «Старий Луцьк» зумів вирвати перемогу та повести у серії. А у разі перемоги сьогодні міг виходити до фіналу, проте не судилося. Відтак доля путівки у фінал вирішиться у Луцьку в п’ятій грі.

Рахунок у сьогоднішній грі відкрив Швагринський, закинувши з середньої дистанції, але одесити відповіли двома влучаннями, одне з яких дальнє. Загалом старт гри не був результативним, адже за перші п’ять хвилин команди закинули лише сім очок на двох. Завдяки «трьосі» з сиреною від Коцька лучани програли першу чверть лише з відставанням у два очки – 11:9.

На початку другої чверті «БІПа» зуміла зробити ривок 6:0. Лучани ніяк не могли налаштувати приціл, тож до великої перерви відпустили господарів на 11 очок – 32:21.

По перерві обидві команди почали демонструвати результативний баскетбол. У лучан на початку чверті найактивнішим був Юрченко, який закинув з середньої дистанції та забив «трьоху». Але в середині десятихвилинки, після кількох втрат у лучан, «БІПа» зуміла відірватися на 18 очок. А перед фінальною чвертю рахунок відставання «Старого Луцька» був ще більшим – 61:37.

У четвертій десятихвилинці лучани зуміли нав’язати «БІПі» боротьбу, але відставання було вже надто великим. Тож фінальний рахунок гри 83:53.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, забивши 10 очок. Вже через два дні, 15 травня, команди зіграють п’яту гру в Луцьку, саме у ній вирішиться, хто зійдеться у фіналі з «Рівним».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus