USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк» поступився у напруженій перестрілці з «Дніпром»

11 Лютого 2023 17:36
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» у напруженому та результативному матчі поступився господарю баблу «Дніпру» – 97:94.

«Дніпро» відкрив рахунок у матчі – Сорочан реалізував один зі штрафних. Капітан лучан Коцько відповів «трьохою» в наступній атаці. Але після цього дальні полетіли у господарів баблу, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут за рахунку 11:6. Втім це не дуже допомогло лучанам, адже дніпряни пішли у ще більший відрив завдяки Бондарчуку, який забив два ендвани поспіль. У підсумку «Дніпро» виграло першу чверть з комфортною перевагою 31:18.

Читати ще: Реабілітувалися за домашній бабл: «Старий Луцьк» переміг «Запоріжжя»

Лучани доволі непогано розпочали другу чверть – спочатку Алтухов забив важкі два очки, а потім асистував на Марківа, який влучив з-за дуги. За стартові хвилини «Старий Луцьк» здійснив ривок 7:0, але дніпряни відповіли ривком 8:0. У середині чверті в лучан класно діяв Прозапас, який реалізував два дальніх кидки поспіль. Невдовзі «трьоху» забив Панфілов, скоротивши відставання до -5, і дніпряни одразу ж взяли тайм-аут. Під час останньої хвилини десятихвилинки капітан «Дніпра» Тимофеєнко жорстко відмахнувся від Марківа та був дискваліфікований. Реалізувавши кидки зі штрафних, «Старий Луцьк» скоротив відставання до мінімуму – 45:44.

Лучани завдяки двом «трьохам» від Коровякова та Бедлінського вийшли вперед після великої перерви – 49:50. Але завдяки Тарасенку, який забив 5 очок поспіль, «Дніпро» швидко повернуло перевагу. У середині третьої чверті Алтухов знову встановив однакові цифри на табло, а далі почалися гойдалки – команди почергово володіли перевагою. Відзначимо Марківа, який забив дві «трьохи» поспіль. За дві хвилини до закінчення чверті, коли рахунок був 69:68 на користь «Дніпра», пролунав сигнал повітряної тривоги, і команди вимушені були перейти в укриття. Ця перерва пішла на користь «Дніпру», який перемагав після третьої десятихвилинки з рахунком 73:70.

Половину четвертої чверті лучани не могли забити з гри, але й дніпряни влучали зовсім мало. Тому «Дніпро» тримало лише триочкову перевагу. Але за дві з половиною хвилини до сирени дніпряни влучили дві «трьохи» поспіль, відірвавшись на +7. Цей ривок і дозволив «Дніпру» перемогти в підсумку – 97:94.

Найрезультативнішими у складі «Старого Луцька» стали Євген Коровяков та Максим Дейна, забивши по 14 очок, по 13 очок у Коцька, Панфілова та Марківа. Завтра лучани зіграють третій матч баблу з лідером Суперліги «Будівельником».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 11 Лютого 2023 21:50
Зелінський, готуючи похвилинну інформацію про другий матч баблу, про трьохи та ендвани, і хто куди м'ячом поцілив, і скільки м'ячів після того на трибунах так і не знайшли, виклався більше, ніж ті ігрулі в кошукувку ! А мужикі вірні собі - як завше !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus