USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Старий Луцьк» здобув другу перемогу поспіль, здолавши «Запоріжжя»

24 Жовтня 2022 16:54
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здобув другу перемогу поспіль у стартових трьох матчах Суперліги. Лучани перемогли БК «Запоріжжя» з рахунком 86:61.

«Старий Луцьк» матчем з «Київ-Баскетом» відкривав сезон у Суперлізі, але, на жаль, розгромно поступився киянам – 83:42. Учора лучани перемогли «Черкаські Мавпи» та здобули дебютну перемогу в Суперлізі – 76:67

Рахунок у матчі зусиллями Бера відкрило «Запоріжжя», натомість Швагринський відповів влучним кидком з-за дуги, а Рудаков такою ж дією підтримав партнера. За стартові хвилини «Старий Луцьк» здійснив ривок 8:2. Але запоріжці натомість зробили ривок 7:2, скоротивши відставання до -1. Після цього у рахунку були гойдалки – то лучани, то запоріжці виходили вперед. Але в першій чверті з рахунком 23:21 переміг «Старий Луцьк».

На початку другої десятихвилинки у лучан активним був Прозапас, влучивши з-за дуги та з середньої дистанції. Його дії допомогли здійснити ривок 9:2. Невдовзі той же Прозапас знову закинув дві «трьохи» – перевага «Старого Луцька» зросла до +15. Але до великої перерви запоріжці зуміли дещо скоротити рахунок – 44:37.

Після перерви лучани трішки розслабилися та дозволили запоріжцям зрівняти рахунок на початку чверті – 44:44. Але після проваленого старту «Старий Луцьк» зробив ривок +8 – 52:44. А невдовзі перевага «Старого Луцька» зросла до 13 очок, тож запоріжці взяли тайм-аут. Перед фінальною чвертю лучани перемагали з рахунком 59:48.

У четвертій десятихвилинці запоріжці не чинили особливого супротиву. А у «Старого Луцька» відзначимо Панфілова, який тричі влучив з периметру та додав до цього влучання з середньої дистанції. Також два дальніх влучання в активі Марківа. В підсумку фінальний рахунок засвідчив впевнену перемогу «Старого Луцька» (86:61), яка стала другою поспіль для волинян.

Найрезультативнішим у складі волинської команди став Олександр Прозапас, забивши 18 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus