USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стоматологиню з Рівного, яка била дітей, відпустили під особисте зобов'язання

22 Лютого 2021 18:07
Рівненський міський суд обрав запобіжний захід лікарці Інні Кравчук, яку підозрюють у вчиненні злочинів проти дітей, у вигляді особистого зобов’язання.

Про це інформує сайт суду, передає Укрінформ.

«22 лютого 2021 року Рівненським міським судом Рівненської області обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання відносно лікаря-стоматолога, яку підозрюють у вчиненні злочинів відносно малолітніх дітей», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що санкція статті (ч. 1 ст. 125 КК України) передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Читати ще: Знущання над дітьми стоматологині у Рівному: як батькам уникнути подібних ситуацій

Уточнюється, що санкція іншої статті (ч. 1 ст. 126 КК України) карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Поліція розслідує п’ять кримінальних проваджень щодо рівненського стоматолога, яка, за даними слідства, застосовувала насильство стосовно малолітніх.

Наразі 29-річна дитяча стоматологиня лікарську діяльність не проводить. Раніше вона своєї вини не визнавала та запевняла, що тілесні ушкодження нікому не наносила.

Своєю чергою, генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що наразі потрібно посилювати кримінальну відповідальність за злочини по відношенню до дітей, а також наголосила на необхідності ратифікації Стамбульської конвенції.

18 лютого поліцейські Рівного встановили місце знаходження підозрюваної лікарки, їй було вручено підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гіппократ Показати IP 22 Лютого 2021 20:22
Ще один плід незалежності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus