USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Стрілянина через повію: волинянина судили за вбивство чоловіка та поранення ще двох людей

5 Березня 2023 18:27
Розбірки за легковажну молодицю переросли в бійку і стрілянину з двома пораненими й одним убитим. Сутичка виникла на металобазі в Любомлі, де до компанії чоловіків, які чаркували з жінкою, приїхали молодики, щоби забрати її з собою. На підмогу один із непроханих гостей викликав родича. Для останнього ця історія завершилися ув’язненням за вбивство.

Події відбулися в квітні 2017 року в Любомлі. На одній із місцевих металобаз у кімнаті охоронця зібралися кілька чоловіків, один із яких був із неповнолітнім сином. Грали в шахи, дивилися телевізор і випивали. Згодом один із них попрохав знайомого таксиста, аби той привіз дівчину, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Таксист зателефонував до панянки, яка надавала послуги сексуального характеру. В той день вона приїхала до Любомля з Луцька, і в одній із хат чаркувала з кількома чоловіками. Жінка погодилася поїхати на металобазу. Однак чоловіку на прізвисько Бульба не сподобалося, що вона проміняла їх на іншу компанію. Тож він разом із компаньйонами подався за нею слідом. Дехто зі свідків запевняв, що молодики насправді приїхали за дармовим алкоголем.

Непроханих гостей на металобазі зустріли вороже. Двоє пішли самі, а от Бульбу довелося виставляти з кулаками. Згодом його зачинили у ванній кімнаті. Звідти він зателефонував чоловіку своєї сестри Олександру Богдану (на головному фото), аби той виручив його.

Свідки розповіли, що Олександр приїхав із молодиками в масках. Проте чоловік заявляв, що зайшов у приміщення сам, де його обступили й почали бити. Але звідки взявся пістолет і куди зник після злочину, залишається загадкою. За словами свідків, зброю приніс Олександр Богдан.

«Потім один узяв крісло та пішов на нього. Він це крісло відбив. Нападник його заламав, а він підхопив його, нащупав у нападника пістолет, вихватив його та в розмашку вистрілив кілька разів. Після пострілів йому нанесли кілька ударів, пістолет випав із рук», – зазначається у судовій справі зі слів Олександра Богдана.

У результаті сутички двоє чоловіків отримали поранення, а один, який прийшов із неповнолітнім сином, загинув. Жінка, через яку першочергово розгорівся конфлікт, утекла з місця події через вікно.
Олександр Богдан, який раніше мав судимості, певний час переховувався від слідства. Урешті Любомльський районний суд виніс йому вирок – 12 років позбавлення волі та 500 тисяч гривень моральної компенсації сімʼї загиблого. Нині чоловік перебуває під вартою.

Справа перейшла на розгляд до апеляції. Захисники Олександра Богдана просили повернути її на повторний розгляд, бо вирок, мовляв, не відповідає фактичним обставинам і було порушено право на захист.

Представник прокуратури заперечив це. Як наголосив, вирок суду складено належним чином.

Заслухавши сторони, суд ухвалив: «Апеляційні скарги прокурора у кримінальному провадженні та захисника в інтересах обвинуваченого залишити без задоволення. Вирок Любешівського районного суду Волинської області від 7 липня 2022 року щодо Олександра Богдана залишити без змін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
санітар Показати IP 5 Березня 2023 19:13
Довго це огидне рило не знімалось з розшуку, бродило по усіх місцевих ЗМІ. Нарешті... Правда завжди тріумфує, хоча й, іноді, з запізненням. Але відсидіти за скоєний злочин ніколи не пізно.
Анонім Показати IP 5 Березня 2023 21:23
Агресія до собі подібних ні до чого доброго не приводить. Могли скинутись чи просто домовитись
санітар Показати IP 6 Березня 2023 07:15
до аноніма. З твоїм світоглядом можна писати коментарі на стінах закинутих міських вбиралень. Філологічну конструкцію з трьох літер кирилиці.
124 Показати IP 6 Березня 2023 08:56
Та ж питання не повії було, а а в своєму я! Як це так, такого Я, не послухали, я ж тут главний по жизні. Була б не повія, а сантехнік теж саме було б. Яйцями мірялись і домірялись. Іншими словами, тупоголовість і дибільна агресія зробили своє діло- одним в могилі,другий в тюрмі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus