USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Сценарій «Зоряних війн» продали на аукціоні за понад 10 тисяч фунтів стерлінгів

18 Лютого 2024 23:30
Сценарій «Зоряних війн», який Гаррісон Форд залишив у лондонській квартирі, був проданий на аукціоні за 10 795 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє The Guardian.

Четверта чернетка сценарію, що спочатку називався «Пригоди Люка Старкіллера», була придбана 17 лютого австрійським приватним колекціонером.

Сценарій від 15 березня 1976 року був написаний Фордом, а потім залишений у лондонській квартирі, яку він винаймав під час зйомок на студії Elstree в Хартфордширі. Сценарій неповний і не переплетений, зі сторінками різного кольору, з правками, і включає сцени та персонажів, вирізаних з остаточного варіанту.

Читати ще: Зубні протези Вінстона Черчилля продали на аукціоні за £18 тисяч

Разом зі сценарієм Форд залишив інші предмети, зокрема розклад зйомок, список дзвінків і колекцію нотаток, які були продані комплектом покупцеві з Великої Британії за 4 826 фунтів стерлінгів. У нотатках була записка, де йшлося про зустріч між Фордом і британським продюсером Робертом Уоттсом.

Предмети протягом 50 років перебували у приватному будинку в Ноттінг-Хіллі в Лондоні. Власники здали два верхніх поверхи Форду, під час його перебування там його відвідували колеги по фільму – Керрі Фішер, яка зіграла принцесу Лею, і Марк Хемілл, який зіграв Люка Скайуокера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus