USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Студент з Волині став призером Всеукраїнського конкурсу

9 Квітня 2020 21:25
Житель села Березичі Любешівського району Євген Дроздик став призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Загалому конкурсі взяли участь 97 студентів із 43 закладів вищої освіти України. Про це повідомляється на сайті ДВНЗ «Переяслав-Хмельницькийдержавний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди», пише газета Нове життя.

«До участі у другому турі конкурсу було запрошено магістранта І року навчання спеціальності «Математика» природничо-технологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Євгена Дроздика». – йдеться у повідомленні.

Євген презентував своє дослідження на тему «Комп’ютерна дидактична гра «Основи геометрії» 7 клас» й, за результатами рецензування й обговорення членами журі, серед яких були науковці і практики з різних закладів вищої освіти України, став призером інтелектуальних перегонів та дистанційно отримав диплом ІІІ ступеня після церемонії закриття підсумкової науково-практичної конференції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus