USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентка Луцького педколеджу перемогла у міжнародному конкурсі

20 Травня 2016 11:14
Другокурсниця Луцького педагогічного коледжу Катерина Громик посіла перше місце на четвертому (підсумковому) етапі ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція НТУ з посиланням на прес-службу Ліги українських меценатів, що традиційно разом із Міністерством науки та освіти організовує творчі змагання.

Загалом журі оглянуло більше 900 робіт учнів шкіл, студентів вишів і профтехучилищ – переможців обласного етапу.

До слова, вперше Міжнародний конкурс знавців української мови відбувся 2000 року. За рішенням Ліги українських меценатів, йому було присвоєно ім’я Петра Яцика – відомого канадського бізнесмена і мецената українського походження. З кінця 50-х років минулого століття значні кошти він спрямовував на реалізацію різноманітних наукових та культурних проектів української діаспори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уважний Показати IP 20 Травня 2016 12:38
Це родичка Юрія Громика з філфаку СНУ???
Катрюся до Уважний Показати IP 20 Травня 2016 13:38
Навіть якщо й так ? Але ж знання сама здобула!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus