USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студентський проект «Твоя країна» - у Луцьку

12 Березня 2015 18:49
До Луцька знову завітають студенти та активна молодь зі всієї України. І відбудеться це у рамках проекту «Твоя Країна», - повідомляють організатори заходу.

Метою проекту є знайомство та обмін досвідом молоді областей України, що є надзвичайно важливим у цей нелегкий для України час.

Проект «Твоя Країна» – це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного міста. Проект включає в себе: неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, відвідування кав’ярень, музеїв та театрів, а також знаходження нових друзів, незабутній досвід та яскраві враження!

Під час проведення проекту молодь проживає у луцьких сім’ях.

Організатори створили доволі цікаву і насичену програму для учасників проекту. Це круглий стіл на тему: «Як важко бути студентом», цікаві екскурсії музеями міста та зустрічі із відомими особистостями Луцька, відвідування Берестечка та багато чого іншого.

Організатором проекту виступає консультативно-дорадчий орган при Луцькому міському голові «Молодіжна рада» . Партнерами виступають: Кав'ярня CoffeIn, творча кав'ярня «Druzi Forever».

Уся інформація про проект розміщена в групі «Твоя Країна». Для того,щоб стати потенційним учасником проекту «Твоя країна», слід обрати один з анонсованих візитів та заповнити анкету учасника. Також можна запропонувати свою допомогу проекту, наприклад, поселити у себе учасників, провести екскурсію, нагодувати гостей, якщо Ви власник закладу харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонім Показати IP 12 Березня 2015 21:23
Проект супер!!! Молодь молодці, в правильному руслі працюєте!) Ви-наше майбутнє!!!
Марія до анонім Показати IP 13 Березня 2015 13:44
Попередній коментар самі ж організатори писали? Як кажуть: "Сам себе не похвалиш..."! =)
василь Показати IP 15 Березня 2015 08:53
Проект хороший!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus