USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Студія Шустера звільнила майже усіх працівників

28 Грудня 2013 17:58
«Савік Шустер Студія» офіційно звільнила практично всіх своїх працівників. Про це повідомляє «Українська правда».

Згідно з повідомленням, роботи позбулися всі журналісти редакції, оператори, звукорежисери і продюсери.

«Контракти було розірвано за згодою сторін з 30 грудня 2013 року в зв'язку з відмовою телеканалу Інтер продовжувати контракт зі студією на наступний рік. Всім звільненим запропоновано шукати нову роботу», - зазначається в повідомленні.

Робочі місця поки зберегли головний режисер студії, співробітники бухгалтерії та служби охорони.

«Українська правда» звернулася по коментар до Савіка Шустера, проте поки жодної додаткової інформації з цього питання не отримала.

Як відомо, раніше директор «Національних інформаційних систем» Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія, Ігор Шувалов та журналіст Ольга Червакова пішли з каналу «Інтер». Повідомляється, що вони планують запустити новий телеканал.

У свою чергу ведучий програми «Шустер Live» Савік Шустер заявив, що не може підтвердити інформацію про те, що його студія припиняє співпрацю з телеканалом «Інтер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віталій Показати IP 28 Грудня 2013 20:06
Савік Шустер молодець, в цьому році він мене приємно здивував! Удачі і здоров*я йому в наступному році !
ВІКТОР Показати IP 28 Грудня 2013 21:19
Давно треба було гнати цього по* онка.Шустер- синонім скандальності ,тенденційності,брехні,перекручування фактів,необєктивності,нагнітання істерії ,екстремізму та радикалізму.
Анонім Показати IP 28 Грудня 2013 22:46
Я помню Шустера с тех пор,когда Он работал на радио "СВОБОДА" , открывая нам правду о жизни при комуняках...Нас зомбировали: "...ах,как прекрасно в стране советской жить!" А радио "СВОБОДА" устами Шустера , Бенси и других дикторов доносили до нас настоящую правду ,иногда шокирующую и ,по нашим тогдашним понятиям, не всегда правоподобную... Вот и сейчас, когда окружение Хама старается всячески дискредетировать МАЙДАН, а сам он как бы его не замечает его, Шустер и его команда выставляет напоказ действительное положение вещей +общественное мнение контингента,присутствующего в студии... Присоединяюсь к Виталию в его пожеланиях,а от себя хочу добавить - к ЗДОРОВЬЮ и УДАЧЕ ещё и СТОЙКОСТИ и то же НЕПРИМИРИМОСТИ к НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ,которую творит хам и его банда! САВИК , ТАК ДЕРЖАТЬ!
Александр до Анонім Показати IP 29 Грудня 2013 09:23
Теперь вы знаете причину, почему стало лучше жить в независимой Украине! Аж на 6 млн.жителей вольнее!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus