USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загадкову Стирову вежу Луцького замку нарешті відкриють

7 Травня 2017 18:24
Вперше Стирова вежа Луцького замку відкриє свої двері для експозиції та відвідувачів.

19 травня 2017 року о 12. 00 год у Стировій вежі Луцького замку відбудеться відкриття виставки "Художнього пленеру у Дубенському замку", – повідомляє Таблоїд Волині.

Представлені полотна були створені під час пленерів у Дубенському замку, що на Рівненщині. Ідея проведення міжнародних зборів майстрів пензля у затишному та неповторному куточку України започаткувалася за підтримки міської влади 10 років тому і має своє продовження.

У Луцькому замку буде представлена лише частина малярських робіт великого фонду музейного зібрання творів сучасного мистецтва Державного історико-культурного заповідника міста Дубно. Це пейзажі Дубна, його архітектура, сакральна спадщина, а також роботи абстрактного стилю. Гості виставки таким чином отримають своєрідне запрошення у подорож до Дубенського замку.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку планують реконструкцію вежі Чарторийських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus