USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд дозволив Януковичу виступати з лікарняного ліжка

19 Листопада 2018 11:37
Оболонський суд міста Києва, де розглядають справу президент-втікача Віктора Януковича, переніс дату його виступу із останнім словом.

Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев’ятко, передає ТСН.

За словами судді, виступ Януковича із останнім словом перенесено на 10 ранку 5 грудня. Сторона захисту погодилась на це рішення.

Крім цього, президенту-втікачу дозволили також виступити із лікарняного ліжка у будь-якому положенні – сидячи або й навіть лежачи.

«Безумовно, що не матиме можливість вийти на зв’язок із судом за станом здоров’я. Оскільки, я нагадаю – він перебуває у нерухомому стані, фактично не може підвестися з лікарняного ліжка, відтак про жоден відео-конференцзв’язок у такому стані не йдеться», - заявляв напередодні адвокат Олександр Горошинський.

Нагадаємо, 18 листопада, у ЗМІ з'явилася інформація, що президента-втікача Віктора Януковича екстрено госпіталізували до московської клініки імені Скліфосовського. Повідомлялося, що його доправили у нерухомому стані із підозрою на серйозну травму хребта та крововиливом у коліно. Цю інформацію підтвердив і адвокат президента-втікача, зазначивши, що його підзахисний отримав «важку спортивну травму». Згодом стало відомо, що Віктор Янукович був виписаний з Інституту швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві. Зараз віін нібито проходить лікування в одній з московських лікарень не для простих смертних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 20 Листопада 2018 18:55
а на фіга Янику той цирк??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus