USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Травмованого Януковича перевезли до елітного медзакладу

18 Листопада 2018 21:39
Віктор Янукович був виписаний з Інституту швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві.

Про це кореспонденту ТСН повідомили в медичному закладі. За словами співробітниці Інституту, він надійшов і виписався з приймального відділення. Більше інформації не надали.

Факт травмування також підтвердили в найближчому оточенні президента-втікача. Там переконують, що дійсно травма серйозна, але не критична. Він зараз нібито проходить лікування в одній з московських лікарень не для простих смертних.

Адвокат Януковича Олександр Горошинський зазначив, що провів коротку зустріч зі своїм клієнтом у стінах медзакладу і переконався в його госпіталізації. Таким чином Янукович не буде брати участі 19 листопада в засіданні Оболонського районного суду Києва з останнім словом, адже «не має можливості самостійно пересуватися, підніматися з ліжка». «Я єдине, що можу сказати, що це спортивна травма. Безумовно, що не буде мати можливість вийти на зв'язок з судом за станом здоров'я», - додав Горошинський.

Після втечі в Росію Віктор Янукович давно перетворився на людину-фантома. Час від часу він скликає в Ростові-на-Дону чи Москві прес-конференції, де якось навіть визнав, що особисто просив Путіна ввести війська в Україну.

Як повідомлялося, екс-президент України Віктор Янукович у інститут Скліфасовського в п'ятницю в знерухомленому стані з підозрою на травму хребта і травму коліна, яку він отримав під час гри в теніс на підмосковному тенісному корті. Звідти Януковича в кареті швидкої допомоги відвезли в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ірина Показати IP 18 Листопада 2018 21:43
Запросив би Петю пограти на тому корті...
ага до Ірина Показати IP 19 Листопада 2018 00:51
ПРИ "х-ерровому"януковочю я мав пенсію 300доларів при шоколадному субсидійно-пенсійному ганебному крадію петьку порошенку маю мізерні 80доларів пенсії. Ганебного злодія петра порошенка НА НАРИ!!!
Анонім до ага Показати IP 19 Листопада 2018 09:40
А ви хотіли як???Хотіли змін і в раю жити???Перднути і не напнутись???Ви про майбутнє думаєте чи про те як напхати свій рот,рознились тут пердуни старі,як вам стало погано,ви за гречку країну продали,от і сиди тепер мовчи,інтернет маєш за що заплатити,знпчить маєш що їсти!!!
Побажання Показати IP 18 Листопада 2018 22:30
Нехай буде здоровим.
яя... Показати IP 19 Листопада 2018 00:53
злочинця-крадія пенсій-субсидій порошенка на НАРИ!!!!
Ячсм Показати IP 19 Листопада 2018 06:57
Щось тут попахує брехнею, як і все в росії нею смердить!
Виборець Показати IP 19 Листопада 2018 08:24
Видужуй Вітя та повертайся в Україну)
Анонім до Виборець Показати IP 19 Листопада 2018 09:46
Що тобі заважає поїхати до віті???Якщо так не вистачає,бери кодло коментаторів і шуруйте до віті,облизуйте йому дупу.Не заважайте жити і розвивати нормальним людям країну,впевнений,якби все бидло,якому не вистачає віті,расії і ссср виїхало за межі нашої країни ми б жили набагато краще і розвивались швидше.Рахую песіонерам взагалі потрібно заборонити голосувати,а то продадуть свій голос,а потім ниють.
натка Показати IP 22 Листопада 2018 11:54
нехай вітя верне гроші і дальше лікується !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus