USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Суд переніс розгляд скарги щодо запобіжного заходу Порошенку

28 Січня 2022 11:31
Сьогодні Київський апеляційний суд 28 січня мав розглянути апеляцію на рішення Печерського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання п'ятому президенту України Петру Порошенку. Засідання суду перенесли.

Про це повідомляє УНІАН.

28 січня у Київському апеляційному суді об 11:00 мав розпочатися розгляд скарг прокурора та сторони захисту нардепа від ЄС Петра Порошенка. Засідання апеляційного суду у справі експрезидента Порошенка перенесли на 11 лютого на 11:00 через те, що з Печерського суду не передали матеріали справи.

Порошенко прибув до зали суду вже після заяви про перенесення засідання.
Нагадаємо, колишньому президенту України інкримінують державну зраду у зв’язку з тим, що в 2015 році Україна купувала вугілля з окупованих Росією територій. За версією слідства, Порошенко в 2014 році вступив у змову з Віктором Медведчуком і низкою інших осіб для реалізації схеми з постачання вугілля з ОРДЛО.

6 січня Печерський райсуд Києва наклав арешт на майно та активи Порошенка.

19 січня суд обрав Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, хоча прокурор просив взяти експрезидента під варту з альтернативою близько 1 млрд грн застави.

Раніше ДБР заявило, що Петро Порошенко не виконує запобіжний захід, зокрема не здав закордонний паспорт.

Адвокат п’ятого президента Ігор Головань натомість спростував цю заяву, і запевнив, що особисто здав паспорти Порошенка вранці 24 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
адвокат Показати IP 28 Січня 2022 11:37
Цирк поїхав, а клоуни залишились :)))
ботоксШМЯК до адвокат Показати IP 28 Січня 2022 13:56
Скоро і клоунам в дорогу ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus