USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Суд підтвердив арешт із заставою 100 мільйонів для Сухомлина

30 Червня 2016 11:36
Суд підтвердив арешт із заставою 100 мільйонів грн екс-заступника міністра економрозвитку, фігуранта справи "групи Курченко" Сухомлина. Зі слів прокурора сил АТО Кулика, захист намагався представити Сухомлина людиною, яка не розуміла, що відбувається.

Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на прокурора сил АТО Костянтина Кулика, який був присутній на засіданні Голосіївського районного суду Києва.

"Захист намагався представити Сухомлина людиною, яка не розуміла, що відбувається і не могла нічого зробити. Ми довели, що він погодився надавати підтримку владі Януковича, намагаючись захистити свій бізнес на шкоду іншим громадянам, позбавляючи їх можливості купувати зріджений газ", – процитувало видання Кулика.

Нагадаємо, згідно з повідомленням Луценка, Сухомлин підозрюється в тому, що, перебуваючи в 2010-2014 рр. на посаді голови аукціонного комітету з продажу нафти, газового конденсату, скрапленого газу та вугілля, "діючи за попередньою змовою з Януковичем, Азаровим і Курченко, а також, ймовірно, з іншими членами злочинної організації, незаконно заволодів в їх інтересах майном ПАТ "Укргазвидобування" і "Укрнафта", більше 50% яких належать державі, а саме виробленим ними скрапленим газом, на загальну суму понад 2 млрд грн". Також Сухомлина підозрюють в отриманні надприбутку на суму понад 5 млрд грн під час перепродажу скрапленого газу.

Тим часом батькові екс-кандидата у депутати Луцької міської ради Антона Сухомлина інкримінують завдання шкоди країні на суму близько чотирьох мільярдів гривень. Його заарештували перед відльотом за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волиняка Показати IP 30 Червня 2016 11:56
Тільки смертана кара через розстріл ,або привселюдне повішання на плоші міста
Волинянин Показати IP 30 Червня 2016 21:00
А чому, Філюка голову ап суду не закриють, він завдав збитків та відібрав майна та грошей від громади на сотні мільйонів , а він ще на сесії обласної Волинської ради ходить, су**ра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus