USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Суд щодо скандального рівненського міліціонера у Луцьку перенесли

11 Квітня 2016 12:17
Справу щодо скандального рівненського «бурштинового магната» розглядатимуть 19 квітня – суд вирішив залучити нового відповідача.

Засідання суду за позовом В’ячеслава Єфтенія до Національної поліції України та Центральної атестаційної комісії №6 Нацполіції відбулося 11 квітня у Волинському окружному адміністративному суді.

Позивач не з’явився особисто на засідання, тож був присутній його представник Михайло Столяр.
Суд отримав клопотання від представника Національної поліції про залучення нового відповідача. Так, як повідомила начальник юридичного відділу ГУ Національної поліції у Волинській області Оксана Забожчук, відповідача просять залучити департамент захисту економіки. Це мотивують тим, що списки працівників на атестування подавав керівник цього департаменту, а не керівництво ГУ Нацполіції.
Своєю чергою, представник позивача зауважив, що клопотання не підлягає задоволенню у такому вигляді. З його слів, потрібно замінити відповідача (ГУ Нацполіції на Департамент захисту економіки).

Після розгляду клопотання суд у складі Андрія Ксензюка, Марії Александрової та Тетяни Димарчук вирішив його задовольнити.

Наступне засідання відбудеться 19 квітня о 14.10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus