USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Суд у справі 22-ох запорожців фактично не відбувся, – Нагорний

17 Червня 2016 16:41
Прокурор із Запоріжжя не приїхав, суддя допустив до справи сумнозвісного військового прокурора Балакунця, якого раніше на підставі тих же документів суд не допускав. Фактично суд у справі "22-ох запорожців" не відбувся, - пише в мережі волинський правозахисник Василь Нагорний.

"Сьогодні... Володимир... Суд у справі "22 запорожців". Дивлюсь я на тих хлопців сьогодні, на те все дійство і думку гадаю.... А на думці в мене, що завершитись те все може великою бідою. Хлопці реально на межі... Їх дістало це знущання! Цілий рік їх примушували підписати угоди про визнання вини, тепер вже рік тривають судові засідання і перспективи завершення цієї справи найближчим часом не має....Не треба бути психологом, щоб зрозуміти, в якому стані перебувають ці хлопці, серед яких є і інваліди, не треба бути психологом, щоб зрозуміти, що хтось добивається тієї біди, щоб збурити народ і направити те збурення в "правильне" русло... Вже мав місце випадок спроби суїциду одним з цих бійців... Чекаєте ще? Дістали ці судилища, які використовують в своїх цілях певні особи...", - йдеться у пості адвоката.

Щодо самого суду, то його, зі слів Нагорного, фактично не відбулося.

"Прокурор із Запоріжжя не приїхав, суддя допустив до справи сумнозвісного військового прокурора Балакунця, якого раніше на підставі тих же документів суд не допускав... Новий обвинувач заявив, що докази зібрані прокуратурою ще поки збираються, робляться відповідні запити, тобто триває і судовий розгляд , і паралельно досудове слідство. Кримінальний процесуальний кодекс як дізнався про це, то "повісився", - пише Нагорний і додає:

"Дякую, тим небагатьом людям, які приїжджають підтримати бійців, дякую незмінному Маестро Сергій Шишкін, ну і всім своїм друзям - величезна дяка".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus