USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Розгляд справи над 22 екс-бійцями 51 ОМБ перенесли на 2018 рік

20 Грудня 2017 13:26
20-го грудня у Володимир-Волинському міському суді продовжили розгляд судового провадження щодо 22-х екс-бійців колишньої 51-ї ОМБр.

Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, що судовий розгляд наразі знаходиться на етапі допиту свідків сторони обвинувачення. Частина обвинувачуваних хлопців подали клопотання, аби бути присутніми у судовому розгляді в режимі відеоконференції ( дехто з хлопців постійно проживає в Києві).

Однак судове провадження не продовжили, бо в судовій залі були відсутніми хлопці. Як повідомив суддя Олександр Лященко, суд був попереджений та дехто з хлопців не з’явився через поганий стан здоров’я, а дехто не зміг приїхати через погані погодні умови.

Тож було вирішено продовжити судове провадження 18 січня 2018 року.

Зауважимо, ще вчора адвокат бійців Василь Нагорний повідомляв, що всі бійці підтвердили свою явку.

"Так, так, хлопців з 51 бригади , яких кинули напризволяще в 2014 році, все ще судять і вони продовжують боротись за свою честь. Попри те, що слухання відбудеться наступного дня після «Миколая» і погода в середу не літуча, всі бійці підтвердили свою явку", - написав Василь Нагорний у Фейсбуці 19 грудня.



Нагадаємо, що 22 бійці 51-ої бригади були змушені відступити з території України на територію Росії, рятуючи свої життя. Опісля подій наприкінці літа 2014 року їх звинуватили в дезертирстві, вимагаючи визнати свою вину. З того часу хлопців тягають по судах.

На одному з судових засідань, 6 липня 2017 року, двоє бійців Ігор Диня та Олександр Білинський, попросили закрити проти них справу і змушені були визнати себе винними.

Наразі суд перебуває на етапі допиту свідків зі сторони обвинувачення. Попереднє засідання мало відбутися 22 листопада, але його перенесли, як і низку інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus