USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Суд заарештував без права застави підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко

21 Червня 2019 19:16
Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід для Миколи Тарасова, який зізнався у вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко. Він буде знаходиться під арештом два місяці без альтернативи застави, пише Страна.

«За клопотанням прокуратури Одеської області суд взяв під варту без права на заставу підозрюваного у жорстокому вбивстві дівчинки в Іванівському районі», – написала речник ГПУ Лариса Сарган.

Як повідомляється, прокуратура попросила стандартний термін – 60 діб в СІЗО. Підозрюваний заявив, що згоден з висунутою підозрою і не заперечує проти 60 діб у СІЗО.

Раніше сьогодні на запитання судді, чи він справді вбив Дарину, Тарасов відповів «так», а на запитання, чому він так вчинив, відповів – «не знаю».

Тарасову висунули обвинувачення одразу за чотирма статтями – викрадення, замах на зґвалтування неповнолітнього, вбивство та наруга над тілом.

Йому загрожує довічне ув’язнення.

Як відомо, 11-річна Дарина Лук’яненко із селища Іванівка на Одещині зникла 13 червня, її шукали 6 днів. 19 червня поліція знайшла її тіло у вигрібній ямі. Потім було оприлюднене фото підозрюваного. Ним виявився 22-річний сусід дівчинки, який зізнався у скоєнні злочину.

За словами голови Національної поліції Сергія Князєва, поліція вважає основним мотивом вбивства сексуальний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володя Показати IP 21 Червня 2019 22:25
Шановні громадяни України!!! Вам більше нема про що поговорити?? Це є біда Батькам!!! Це є біда Дідам!!! Це є біда усій області!!! Не уподібнусьтей до варварів, будьте пильні усі разом спільно, бережіть себе та своїх діток,не виніть поліцію, ми усі разом припинемо цей хаос!!! Немає виправдання цьому хлопцеві, я на місці Батьків,.. можливо зробив би усе, щоб " нелюд" був для початку без .... Але ...
Анонім Показати IP 23 Червня 2019 00:43
Не буде він жити в тюрмі. Замочать полюбому тварюку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus