USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд вирішив, що Олега Савчука звільнили незаконно

23 Грудня 2010 12:56
Луцький міськрайонний суд у Волинській області 15 листопада визнав звільнення колишнього керівника КП «Зелене господарство» Олега Савчука незаконним.

Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Волинські новини» повідомив Олег Савчук.

Згідно з рішенням суду розпорядження луцького міського голови Богдана Шиби від 5 травня 2010 року визнано незаконним. Відтак суд поновив Савчука на роботі.

За вимушений прогул з травня по листопад 2010 року підприємство «Зелене господарство» повинне виплатити Савчуку середній заробіток у сумі 24,382 тисячі гривень та 8 копійок.

А також згідно з рішенням суду підприємство повинне оплатити в дохід держави близько 260 гривень судового збору та 120 гривень на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи.

У ході судового засідання було встановлено, що підстави звільнення Савчука не відповідали дійсності.
У рішенні йдеться, що підставою для визнання роботи директора незадовільною стала довідка про результати фінансово-господарської діяльності підприємства. Однак суд встановив, що в міру надходження коштів директор виплачував зарплату, а зменшення кількості доходу підприємства було зумовлене об’єктивними причинами.
«При винесенні розпорядження від 5 травня 2010 року, Луцькою міською радою не перевірялися та з’ясовувалися можливість Савчука О.А., як керівника КП «Зелене господарство» виконати зобов’язання перед бюджетом та погасити заборгованість по заробітній платі», - йдеться у рішенні.

Нагадаємо, до травня 2010 року Олег Савчук очолював КП «Зелене господарство» у Луцьку. У квітні цього року його роботу на цій посаді визнали незадовільною.

У листопаді Олега Савчука призначили головою представництва Державного комітету України з регуляторної політики та підприємництва у Волинській області.

На початку грудня Держкомпідприємництва був ліквідований.

Про подробиці звільнення Савчука та його роботу на посаді керівника «Зеленого господарства» читайте незабаром в інтерв’ю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ZloyDed Показати IP 23 Грудня 2010 13:05
Да здравствует Луцький міськрайонний суд - самый "гуманный" суд в мире!!! УРРРРА!!!
невипадкова Показати IP 23 Грудня 2010 13:07
Рішення суду не набрало законної сили, тому робити висновки про його справедливість - зарано!!!!!
goodok Показати IP 23 Грудня 2010 13:30
))))))))))) блін ну прикол. Суд як знав, шо бідний "ворішка" буде безробітний з грудня... РЕСПЕКТ СУДУ, респект продуманості САВЧУКА (не йому особисто). Шо ж юристи міськради так протупили? Чи не протупили? Чи все добазарено? А втрачений заробіток виплатить Шиба особисто? Я, як лучанин, відмовляюсь розтрачати бюджет Луцька на всіляке лайно... Хай би краще за 24000грн. купили в кожен луцький дитсадок подарунки.
правдолюб Показати IP 23 Грудня 2010 13:45
програш суду також коштуе,але Олежик молодець честно кажучи иншого и не чекав
маха Показати IP 23 Грудня 2010 13:48
непогана зарплата у наших чиновників по 3 з гаком тисячі гривеників за місяць нічого не роблячи отримують. Підтримую goodok!краще б дітям-сиротам щось купили до свята, а не цьому казнокраду віддали.
Українець Показати IP 23 Грудня 2010 14:04
"ВН" ви хоч пишіть що звільнили з роботи,а то я вже подумав що він за свої дєлішки срок тягнув і його звільнили незаконно з тюрми.
Волинянин Показати IP 23 Грудня 2010 14:17
Учіться як заробляли грошенята. Непрацював сім місяців і платню отримає. Як юрист хосу сказати, що зарплата виплачується лише за період коли фізична особа не була трудовлаштована. А тут і місце пристойне знайшли і платня ще з однієї роботи буде, красота. Олежко, подай ще в суд на Януковича, що він незаконно лікідував Держкомпідприємництва (через декілька років)-думаю також є можливість отримати середньомісяну зарплату і цілком законно! Хай живе наш самий законний суд у світі!
filadelfos Показати IP 23 Грудня 2010 20:14
:)) я присутствовала на сессии горсовета, когда на Олега набросились все с обвинениями и критикой, а больше всех экс-мэр и его зам)) как будто ждали момента, когда он выйдет с докладом о проделанной своей работе. Тогда сложилось впечатление, что он его впервые держал в руках)) и удивлялся его содержанию))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus