USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судили лучанина, який розміщував еротичні фото жінки на її сторінці у Facebook

29 Серпня 2023 23:01
Штраф розміром у 51 тисячу гривень заплатить лучанин, який крав еротичні фото жінки на хмарному сховищі Google, а потім розміщував їх в неї на сторінці у Facebook.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що в березні лучанин Ігор Б. підібрав логін та пароль до акаунту потерпілої у Google та скачав з хмарного сховища її еротичні фото.

Таким же чином він зайшов на сторінку потерпілої у Facebook, де робив дописи та розповіді з її еротичними фото. Такі маніпуляції лучанин повторював кілька разів, тож його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 361 КК України (несанкціоноване втручання в роботу інформаційно-комунікаційних систем, вчинене повторно).

Читати ще: У Луцьку підприємець зливав в інтернет порноролики без згоди дівчини, заробляючи гроші

Окрім того, у матеріалах справи вказано про ще один злочин лучанина, який передбачений ч. 1 ст. 309 КК України. Ігор Б. зберігав вдома придбаний раніше для власного вживання амфетамін.

Злочинець під час розгляду справи своєї вини не заперечував. Потерпіла ж не мала до нього жодних претензій та поклалася на думку суду щодо міри покарання.

Врахувавши всі обставини справи, суд оштрафував лучанина на 51 тисячу гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus