USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сума пожертв на ЗСУ від громадян зменшується з кожним місяцем. Дослідження

11 Липня 2022 22:14
Українці стали менше донатити на армію. Зазначається, що у червні на спецрахунки Нацбанку надійшло 500 мільйонів гривень – це найменша сума пожертв із початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Опендатабот.

Загалом за понад чотири місяці війни українці перевели на підтримку армії майже 18 млрд гривень. Рекордну суму пожертв переказали в березні – 8,3 мільярда гривень. Відтоді сума надходжень на рахунки ЗСУ лише зменшувалась.

Проте варто зауважити, що вже у липні на ЗСУ українці пожертувавли 1,9 млрд гривень.

Зменшення сум донатів в «Опендатабот» пояснюють втомленістю українців від війни та загальним зменшенням доходів, а також виникненням нових масштабних волонтерських або державних ініціатив на допомогу армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читачка Показати IP 12 Липня 2022 09:34
Довіра до держави змеешилась. Захисники без їжі, без необхідного спорядження, без дизпалива, заправляютт машини за свій кошт. Гумдопомона розкрадається величезними партіями і ніхто не шукає винних, бо прикривають. Добре, що є волонтери

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus