USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Сумчанин віддав шахрайці з Луцька 172 тис. за неіснуюче авто

8 Квітня 2019 18:16
Маючи намір купити автомобіль, пропозиція про продаж якого була виставлена на популярному сайті, мешканець міста Суми переказав на рахунок лучанки 172 000 грн.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Крім того, мешканець Луцька, бажаючи продати дитячий візок, розмістив оголошення на сайті OLX, а коли подзвонили «покупці», слухняно виконав усі їхні команди через банкомат, нібито для того, щоб отримати від них переказ – увів усі необхідні дані. Тож такими діями дозволив шахраям заволодіти всіма наявними у нього на банківській картці грошима.

Бажаючи придбати за привабливою ціною предмети широкого вжитку (автошини, мобільний телефон, кросівки тощо) волиняни упродовж останнього тижня переказували на вказані псевдопродавцями банківські рахунки передоплату або і повну вартість товару в сумі від 1020 до 5200 грн. Звісно, після отримання коштів шахраї більше на зв’язок із покупцями не виходили.

Волинян закликають бути уважними та обережними, купуючи товари через інтернет, в жодному разі не здійснювати оплату чи передоплату за товар шляхом перерахунку безготівкових коштів, а замовляти товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачувати його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus