USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сутички біля Одеського медуніверситету: постраждали 28 осіб

3 Червня 2019 21:19
Внаслідок сутички біля Одеського національного медичного університету постраждали 28 людей, 51 особу доставили до відділку поліції.

Про це 3 червня повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я та одеської поліції, пише Українська Правда.

«26 дорослих отримали медичну допомогу амбулаторно. Ще одного дорослого і одну дитину госпіталізували в стані середньої важкості», – відзначили в Одеському центрі екстреної медицини і медицини катастроф.

Крім того, під час конфлікту тілесні ушкодження отримав поліцейський, якого доставили до медичного закладу.

За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Також правоохоронці вирішують питання, чи вносити відомості про подію до ЄРДР. Попередньо дії учасників конфлікту кваліфікуються за ст. 296 ККУ (хуліганство).

Станом на 17:00 для пояснень до відділу поліції доставили 51 особу.

Місцеве видання «Думська» повідомляє, що університет фактично захопили прихильники колишнього ректора Валерія Запорожана. Запорожана звільнили з посади у 2018 році, після того МОЗ призначив на посаду в.о. ректора Владлєну Дубініну.

3 червня невідомі увірвались до будівлі ректорату Одеського національного медичного університету та силою намагалися перешкоджали проведенню позачергово засідання Наглядової ради ОНМедУ.

Невідомі використовували сльозогінний газ і зірвали засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Збоченці Показати IP 3 Червня 2019 21:29
Вони не люблять Супруняку?
ага до Збоченці Показати IP 4 Червня 2019 12:27
понад усе вони люблять грош -

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus